Přejít na výpis diskuzí
Nechte školáky si přispat, říkají lékaři
26.8.2014 | Lukáš Grygar
11 příspěvků
-
Ano, spíš jít včas spát. Na druhou stranu když se řeší dojíždění a tak, tak děti vstávají opravdu hodně brzy, což se na nich pochopitelně během toho dne projeví. Vím to sám, když jsem hodinu ráno dojížděl na gympl. Odpolední vyučování pro mě bylo utrpení. Na druhou stranu se dneska už staví kontejnerové školy, takže se to vzdělání zase trochu přibližuje
-
žádné přispání, ale jít včas spát ...
-
Taky mě už nebaví do školy vstávat už v 5.30!! Jenže nemám na výběr. :(
-
Nechte nás vyspat všechny a zrušte už konečně ten zk+++++ý letní čas...
V práci začínám ve 3:30 a to se v létě hodně špatně chodí brzo spát.
A v říjnu až do 25.10. zbytečně po ránu tma jako v pytli. -
SUPER!!!
Škola začne později, tedy mohu jít později spát. Co na tom že pozdě večer jde v TV program spíše pro dospělé (koho by to taky trápilo) mohu déle do noci tvrdnout před PC.
A co výzkum který tvrdí že spát by se mělo jít co nejdřív po setmění neboť při spánku za tmy se uvolňuje jakýsi hormon který se stará o relaxaci těla, což se při spánku za světla neděje. Nebo jiný výzkum který potvrdil skoro až škodlivé účinky na psychiku a zdraví bdění v nočních hodinách.
Dlužno dodat že to vše jsou závěry amerických vědců.
*5* -
Podle amerických pediatrů by totiž vyučování na základních a středních školách nemělo začínat dřív, než v půl... Bravo, řiďťe se radami émerických pediatrů a naše děti se dostanou na úrověň těch émerických požíračů hambugerů.
-
-
Ty jsi jistě sovětský středoškolák, proto jsi tak teple klausovsky moudrý!
-
-
že kvůli takovým jako jsi ty, zrušili ZVS *13* ... stát nemá pro vás na pemprsky *1* *1* *1*
-
-
-
26 října bude změna času tak to školáci vydrží, horší pro ně bude změna času 29 března 2015.
-
Putin ráno snídá v 11 hod., ve Velké Británii začínají pracovat běžně o půl deváté,
tak proč by nemohly děti začínat ve škole o také o půl deváté.
Myslím že paní Prof. RNDr. Helena Illnerová, DrSc., bývalá předsedkyně ČSAV
by neměměla nic proti. -
-
V 9.00.hodin bych si dokázal klidně představit začátek vyučování ve školách máme školní představy ještě z dob Rakouská Uherska.
-