Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinZikmund

    Tak tahle diskuze je vážně masakr, tolik blbostí na jednom místě se jen tak nevidí. Thraxxi, doufám, že jste jen nějaká slepá větev.

  • počínání genetiků je arogantní a nevědecké,neboť jejich tvrzení nejsou předkládány jako hypotezy a teorie,nýbrž jsou předkládána s absolutní jistotou jak evangelium a nepřipouští možný omyl nebo vývoj poznání.Tvrzení o místu vzniku člověka je hloupé hned z několika hledisek,neboť člověk sám sebe nedefinoval a tudíž není jasné,co to v tom místě vlastně mělo vzniknout.

    Pokud tito genetici ve své zpupnosti hodlají měnit lidský genofond,pak je třeba vytvořit nějaký orgán dohledu,protože z toho nejen můžou,ale už vznikly škody  na úrovni výbuchu desítek atomových bomb.Vždyť jen v USA mají genetici na svědomí 65 tisíc obětí.

    Je tudíž třeba tyto vědce brát jako vážnou hrozbu a jejich tvrzení automaticky nepřijímat. 

  • Asi by bylo vhodné doplnit si informace, před vydáním tohoto článku.  Pokud by tedy měl článek vypadat aspoň trošku seriozně. Chápu, že nejde o vědecký článek, ale proč zde uvádět tolik elementární, nikoliv přísně odborné  neznalosti?

    S jeho obsahem se absolutně neztotožňuji. Jistě je možné čerpat z oblasti genetiky, průzkumů Haploskupin. Zejména po otci, která je daleko přesnější, než po matce. Současně přidat něco znalostí z anatomie v kosterních rozdílech mezi černochy, bělochy a dalšími rasami. Záměrně vynechávám rozdíly v IQ a v barvě kůže, o které také jde, ale až v poslední řadě. 😈

    • mun.go

      Dědičnou informaci přenáší také RNA a to po matce.

  • Upřímně řečeno - je nám to platné, jako zesnulému zimník.

    Člověk jen žasne, čím se někteří jedinci živí...

    • ale ono to má záměr,zlovolný záměr.Tento článek je další kamínek do mozaiky,která má v nás vytvořit představu o stejnosti ,ba přímo vlastní nedostatečnosti oproti černochům ,ze které se má stát jistota aby se zkazila Evropa,zničilo kulturní dědictví,smísily a pomrvily všechny rasy a žilo se jen v přtomnosti z ruky do huby jak poručí Brusel,bez Boha,bez naděje,bez minulosti bez identity.

      moje výhrady jsou tyto : 1) přechod mezi opicí a člověkem = chůze po dvou a zvětšení mozku ,se udál v Evropě,u nás,v Maďarsku,Německu,Španělsku,v Řecku,v žádném případě v Africe-  

                                         2) člověk není definován,jediný lidský gen je FOX P2 na 2. chromozomu a je to gen pro řeč.Nic jiného zatím nenašli.

                                         3)když píšu,že nic jiného zatím nenašli jde o obrat,který v genetice nenajdete,Genetik prohlašuje svá tvrzení absolutně a nepřipouští žádné zatím nebo mohlo by to být jinak.Tento jejich neskromný přístup je vysoce nebezpečný a to nebezpečí se jmenuje Eugenika.

                                           4¨)prndy o tom jak černoši z teplé Afriky se seberali a vlezli do wurmského glaciálu nejsou ani úsměvné jak jsou hloupé.

                                          5) Šimpanz a člověk se liší 1% DNA.Evropan má 1-6% DNA Neandertálců,Neandrtálec nikdy nebyl v Africe,nikdy neopustil Evropu a tudíž černoch a běloch se od sebe liší víc než od šimpanze.Ale jiný druh to není,Proč?

                                          6) my nejsme žádní Homo sapiens,my jsme AMČ nebo AMH a to třetí nejmladší vývojové stádium,takže jak někdo bude kecat o Homo sapiens,pošlete ho do Brusele!

                                     

      • Pro mne je logické úvaha, kdy nebyly doposud předloženy ucelené důkazy o původu člověka, ale pouze jakési dílčí. Takže nelze podsouvat teorie, že naši předkové pochází z Afriky. A stejně tak, jak se lišil "člověk cromagnonský" od "člověka neandertálského", se lišíme i "dnes", třeba běloši a černoši. A není to pouze v barvě kůže. Je to i stavbou kostry a v poslední řadě i inteligencí. V podstatě stejně rozdílně, jako to bylo mezi Cromagnonci a Neandertálci. 

        Genetika rozhodně je zásadní, jen se podívejme na krásné příklady vzniku ras psů. A prý byl jejich prvním předchůdcem vlk. Ale každého zarazí, když uvidí vedle sebe vlka a třeba jezevčíka, že to není normální a že k tomu musel někdo pomoci, protože toto není spontánní adaptaci na  prostředí. Stále platí, že existuje mnoho neznámého mezi nebem a zemí. Jak ještě dlouho, toť otázka.

         


        • vlk a pes jsou dva různé druhy a přesto se spolu mohou mísit,tak jako běloch a černoch.Kdyby nebyli genetici prolhaní a zbabělí,řekli by to,co je všem zjevné.Zatím tu odvahu našel jen Darwin.

          Vstoupí-li do vědy politika,je z toho mnoho neštěstí.Třeba Lysenko a Lepešinská,pak Lewontin a teď lžou o stejnosti bělochů s černochy.Ten model nebude fungovat a pak se s tím Evropa vyrovná po svém a zase bude plno neštěstí.Za toto mají odpovědnost nejen politici ,ale i univerzity.Nezapomeňme na titulníky až se Evropa probudí.


                            

                           

           

          • Pozůstatky vlka jsou vědeckými metodami  zjistitelné a bavíme se o několika stovkách tisíc let. O psech se toto tvrdit nedá. Tady jsou první zmínky a důkazy, staré několik málo tisíc let. Takže je možné, že pes byl "stvořen" nedávno. Kým, a jak, to se přesně neví. A současně, pokud existuje nějaký "stvořitel", který to tak dobře s tou genetikou válí, tak by se dalo očekávat to, že nás-lidí, bude také daleko více druhů, než nás je. Zase, psů je stovka plemen, lidí de facto jeden typ s několika málo nepodstatnými fyzickými odlišnostmi. Proč?😈

            • Psů je stovka plemen cíleně vytvořených člověkem z původního psa, jehož nejvíce pozůstatků bylo objeveno v centrální Číně. Do Evropy se psi dostali před cca 10 000 lety.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit