Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, pro mne je rozhodnutí na 100 % jasné - mám moc rád psy, takže by mne ani nenapadlo váhat mezi kočkou a pejskem, ale chápu, že některým lidem se prostě více líbí miciny. Každopádně je důležité se zvířátku naplno věnovat, navštěvovat veterinu (dobré zkušenosti mám s touto: https://www.metropolevet.cz/ ) a také s ním často chodit ven ;-)
    • Máme obojí. Pes je jiný - je to takový ocásek - všude s paničkou nebo páníčkem - vyloženě vyhledává společnost. Máme bígla, takže pes, co je nerad sám. Kočenu máme doma - britku. Vyhledává společnost především mou, neustále ji mám na klíně. Jinak má svou hlavu a nenechá se mazlit. ale vyloženě neprudí jako pes. Každé má své pro a proti a jsem ráda za oba. Jako oba reagují na dobroty perfektně *1* *1* Spíš takový dotaz trošku mimo - kde objednáváte granulky? našla jsem zooo.cz ale moc recenzí a zkušeností není. Moc se mi tam líbí ty ceny
  • Miluji psy a morčátka.
  • Doporučují si nevybrat žádné zvíře. Co to obnáší ví jenom ti, co to již udělali. Nekonečné omezování akčního radia, kdy nemůžete v podstatě nikam. neustálé venčení a sbírání psích h.ven, pokus jste slušný člověk, náklady na střihání, léky, žrádlo a ve stáří je to horší, než mít doma starého invalidu. Nakonec dojde i k tomu, že venčit budete muset psa nosit na rukách, jak bude bezmocný. No a zažijete i smutek, když uvidíte bezmocnost zvířete a když mu lékař jednou bude podávat smrtící injekci, Toto je o psovi, který je větší zátěží, než kočka, ale v podstatě s tím omezením pohybu, vyjde to na stejno. Takto to prožíval můj děda, a bylo mi jej opravdu líto, protože jej nechtěl odložit do útulku. Proto, než si pořídíte domů zvíře, zda psa, nebo kočku, sakra si to rozmyslete, jak chcete prožívat svůj život. Zda volný jako pták, nebo ten se železnou koulí na nohou.
    • Souhlas, těch pár let psího života uteče hrozně rychle...psy mám rád, ale musí je mít na krku někdo jiný.
      Měli jsme kocoura, jako kotě ho vyhodili z vedlejšího vchodu nějací Rusáci, a moje žena nemůže vidět opuštěné zvíře...ten byl rád, že se někde upíchl.

      Tak hodné zvíře jsem v životě neviděl, ale za rok něco chytil venku nebo se snad otrávil, a dojemně zmíral, nebylo mu pomoci, obrečeli jsme ho.
      Už nechci žádné zvíře.
  • mám rád všechna zvířata na světě, nemám rád zkorumpované politiky, zmanipulované novináře z tichcali a nejvíc nenávidím černé slimáky
    • zalez trole do diry. tady se bavime o kockach a psech a ne o tvojich srackach co ti jdou z pusy.
  • Kočka jedině jako limec na zimu,pes je pes.
  • Obcan.Havel
    Já raději pejsky, kočičky jsou moc tuhé, musí se dlouho nakládat, aby masíčko zkřehlo.
    • hňupe ty jsi nic nežral, ty jsi jenom chlastal, dobytku
  • souhlasím.Kočka vítězí 10:1
  • Pes spotřebuje příliš mnoho vašeho času, pořád ho máte za zadkem a musíte se mu věnovat.

    Čest vyjímkám - podvraťákům a tulákům, ti se za pár dní na nějaký čas zase vrací na základnu.
    Veterinář mu vyndá broky, jakož i jiné střely všech možných ráží a za pár dní je zase ready pro další výpravu.

    Kočka si žije po svém a neotravuje pořád úmorně, vystačí si sama.
    Je třeba, aby byla očkována, venku jí hrozí otrava, např. Fridexem, přejetí autem nebo i nechtěné zavření třeba do sklepa nebo garáže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit