Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba moc pěkně se rvou se sluníčkem afričani, co přivandrovali na gumových člunech do italského Bari.Od rána do večera jsem je viděl ve smečce odpočívat na pláži.Ve stínu stromů.Celý den klábosili.Hrali šachy.Na elektronické klávesnici.A pak surfovali na netu nebo telefonovali.Z chytrých telefonů.A to všechno za peníze italského lidu.Krása, co?

  • aztli

    Teplo je ve skutečnosti velmi prospěšné. Není třeba vytápět, čili se ušetří velmi energie, jakákoliv, vše lépe roste a ušetřená energie nespotřebovaná při vytápění se může použít na čerpání vody pro zavlažování a zvýšení výnosů plodin.  Co se týče osobního přístupu k vyšším teplotám, chce to se otužovat, vůbec mi nevadí 30°C a více, klidně i 40°C - 50°C, jako bývá občas ve Španělsku.

    • Jasně. Máte pravdu aztli. Lidí je na světě jako sr.ček. Když oteplením ubydou, čili chcípnou, jedině dobře. Jen bych je vůbec nenechal migrovat po Zemi, protože se stanou jenom vandaly a nemakačenky v kulturních krajinách. Podmínky si doma vytvořili sami, tak ať zůstanou doma i v 55°C! A Vy jim, aztli, v tom pekle můžete dělat Lucifera!  😂

  • nedávno se ještě hovořilo o Době ledové. Ta by mě osobně zasáhla více, mám asi jinak vyvinutou termoregulaci těla, teplo mi absolutně nevadí, zima extrémně, proto jsem se vzdal i provozování zimních sportů ostatně. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit