-
Nejsem sice senior, ale mám pocit, že vzájemné chvíle intimity prostě nemůžou nikomu uškodit. Samozřejmě za předpokladu, že všechno probíhá tak, jak má. My jezdíme pravidelně na wellness hotel Krkonoše, kde mají mimo jiné i privátní pokoje. :) No, nemusíme asi zabíhat do detailů. :) Všem je asi jasné, že tam nejezdíme s dětmi.
-
To mi řekněte, že u seniorů není problém s erekcí? Manželovi je 50 a problém s erekcí má už nějakou dobu. Co na to u chlapů nejvíc pomáhá?
-
-
Jo jo, manžel s tím začal mít problém taky celkem brzo. Ono ale v dnešní době to v podstatě není problém. Stačí aby si vybral kvalitní prášky na erekci, které mu ho zase do pozoru a má vyřešeno. U nás t takhle funguje už nějaký rok bez problémů.
-
-
Které prášky na erekci jsou tedy kvalitní? Celkem by mě to zajímalo, aby byl zase v pohodě a vše bez problémů fungovalo...
-
-
Jasně, když u chlapa bude bez problémů fungovat jeho nádobíčko, tak prostě bude v pohodě. Můžu doporučit sám ze své zkušenosti prášky pro chlapa https://supererekce.cz/3-lang
-
-
-