Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednou z knih doporučené četby k tématu je Fiasko (Stanislav Lem, 1986), jinou Piknik u cesty (Arkadij a Boris Strugačtí, 1978). 

    Jinak: pokud přemýšlíme o kontaktu s civilisací schopnou opakovaně a obousměrně překonat mezihvězdné vzdálenosti, musíme se na počátku vžít do posice mravence pozorovaného člověkem.

    K tématu článku: vyvine-li hypotetický mravenec úsilí, aby hypotetického člověka přilákal, nevybere-si, zda  přiláká ochránce přírody, zahradníka nebo hloupého výrostka.


    • mun.go

      Vesmírní výrostci - to mi připomíná Stephena Kinga:

      Pod kupolí

      • I to je možné, ale spíš jsem měl na mysli "soft" provedení - dejme tomu Obydlený ostrov (Arkadij a Boris Strugačtí, 1969) a způsob použití technologie jedincem, i když nikoli zlomyslným.

  • Zdali nás sledují UFOuni nevím, ale pan Hamáček sděluje, že ON nás bude sledovat a ...
  • mun.go
  • Můj názor? Pokud by nalezená civilizace byla méně vyspělá, skončilo by to podobně jako objevení Ameriky. Všehochtivé lidstvo by likvidovalo jejich zdroje a začalo se tam roztahovat, ale taky by mohlo rozsévat naše nemoci a získávat ty jejich. Na to nejsme připraveni jak vědecky, tak morálně. No a pokud by byla vyspělejší, dopadlo by to naopak, tedy katastrofou. 

  • dzixy
    Vědci si vytvořili sešlost, aby se mohli na svých názorech pobavit. Všichni mají  názory, jako většina populace, založené na "jedna paní povídala". Škoda, že některý z vědců nikdy nebyl svědkem úkazů, které vidělo již množství lidí, dokonce i důvěryhodní lidé, jako piloti, dokonce i kosmonauti. Možná by jejich názory nebyly natolik irelevantní. Pravda se nakonec vždy prokáže, jak říká lidová moudrost, ale kdo ho ví kdy se tak stane. Bylo by pro každého dnešního žijícího jistě zážitkem, kdyby se to stalo ještě za naších životů. Buď to dokázat, nebo vyvrátit. Přece tělesa UFO nejsou pouhým výmyslem velkého množství lidí, kteří je spatřili.
  • V dobách, kdy jsem pracoval na Záchrance, jsem setkal s mnoha lidmi , kteří měli kontakty s mimozemskými civilizacemi. Tyto na ně zářily , nebo jim dávaly různé příkazy nebo jinak komunikovaly. Ve všech případech se jednalo o psychiatrické pacienty, kteří byli transportováni do Bohnic při zhoršení stavu letité psych. diagnozy.


    • Mám podobný pohled.

      Od doby co jsem viděl ze lidi jsou schopni přesvědčovat okolí o tom, ze člověk nemusí vůbec nic jíst , kdy někteří to prosazovali i pod dozorem přičemž  je to málem stálo život, vím ze někdo pro svou lež, ze které nemá téměř nic je ochotný i zemřít (téměř myslim tak, ze max proda pár knížek).

      Beru to čistě oportunistický:

      - Jaky důsledek ma který scénář pro můj aktuální život? Naprostá většina ufo scénářů jsou kompletně nanic, porad budu muset chodit do roboty.

      - jak musí bejt člověk "inteligentní" aby pochopil, že kdyby nás někdo tajne chránil, asi nebude úplně nadšený z toho že tu jeho tajnost tu někdo vytrubuje na webových stránkách, youtube, v knihách a podobně... 

      základní myšlenka je často, ze prostě nechtějí aby se o tom vedelo, Tak proc tolerují aby o tom ti pomatenci všude psali. Druhak, proč by si vybírali zrovna pomatence? 


  • Když slyším některé naše politiky, tak mám často také dojem, že přiletěli z Marsu.😯

  • Milí lidé, nevěřte těm, kdo tu píší, že se snaží navázat kontakt s Vesmírnými lidmi civilizacemi Sil světla. Byli tu pan Adamsky, Giorgo Dibitonto, Billy Meyer, Korendor, Paul Villa, webové stránky existují nas-sen.cz a další i v Českých zemích spousta lidí, kteří se s nimi kontaktovali a pokračuje to. Existují podmínky spojení, které musíte respektovat. Hodně se o všem dozvíte na web stránce. Jejich projekty jsou na tisíce let. Ovšemže Sluneční soustavu museli uzavřít. Ale výraz zoo je výsměchem jejich práci, kterou tu odvádějí, aby nás ochránili před dalšími událostmi, které se na nás chystají. Varovné signály my neustále ignorujeme. A jistěže to jde. Miliony lidí se tady spojují s těmi bytostmi Sil světla, které tu zasahovaly a pomáhaly nám tak dlouho, až jim došel dech a musely prostor vyklidit a nechat jej pro další pomocníky Světla. Zkoušejte to taky. A uvidíte, že to jde i těm našim vědeckým poradcům.
  • I pro hypotézy diametrálně odlišné existují racionální odůvodnění. Takže otázka mimozemských civilizací je stále otevřená. Protlačovat jediný správný názor v otázce ufounů je nerozumné.
  • Fakt je,že vysílat něco do kosmu je spojeno s riziky a tudíž nebezpečné a tudíž by se to dělat nemělo a peníze na to by se měly ušetřit.A toho chlapa co to vysílá poslat k lopatě aby věděl co stojí práce vydělat peníze které on posílal do luftu.

    Tím neříkám,že mimozemšťani neexistují.Prostě jsou to další migranti,které nechceme.A chtít je můžeme až si budeme jistí,že je zvládnem a to nám zatím nejde ani u slimáků.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit