Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy , daleko výstižnější by bylo , napsat že se spermiemi je to stejné jako se špenátem. U toho se také nějaký mudrc před kala kala dobou sekl a dlouho se žvanilo , kolik má v sobě železa . Než někdo další objevil že je to blbost . 

    Takže ty nebohé spermie se točí miliony let furt se de stejně , jen nějaký mudrlant tvrdil nějakou dobu něco jiného . A i v budoucnu se jinak točit nebudou. Možná že další pavědec teď přijde s teorií , že se spermie netočí , ale skáčou jako sarančata.  Je to těm spermiím potvoràm myslím úplně jedno co kde kdo učeně blábolí. 

  • Ale to je známo už z pozorování českého vědce, jménem Josef Ludvík František Ressel (1793-1857), který pozorování tohoto jevu na vlastních spermiích (pod primitivním mikroskopem, co pro pražskou Techniku dloho předtím sestrojil) využil v konstrukci LODNÍHO ŠROUBU během svého pobytu v Lublani...

    Ale sebestřednými "učenci" z oboru mediciny byl tento objev odsouzen k zapomnění. Což potvrzuje, že medicina není žádná věda,  ale obyčejné řemeslo, které někteří jedinci dělají dobře, jiní mizerně...




    • Bohuzel jsem nemohl pozorovat a usmernit svoje spermie na ceste do te hruzy , do jake bohuzel  vnikly a jedna se aktivovala . Uznavam , byl jsem ozraly.  jestli se pritom spermie tocila , poskakovala jako Travolta , pripadne delala cviky na bradlech , mozna cviky s kuzely , mi neni znamo.  Vysledek sice spatny vcelku neni , ovsem vychozi prostredi toho vysledku , tzv matka ....  Znovu opakuji , byl jsem ozraly jako Eman , pardon , viroza to byla. 

      Ovsem i tak , po letech to pro mne jsou perne stavy . Obvzlaste potom zploditele toho protikusu . Rodice nebo tak neco se napsat neodvazim , to by mohla byt zo,ofilie.  Nebo Jurassic Park . 

      Timto davam inserat : Hledam hajneho ktery tu skodnou ekologicky , nebo i neeko , odpravi . Zn dohoda jista.

      Opet cenzura , proto ta delena slova . Jiz bezna praxe zde.  Kdy s etady zacne psat cerna s velkym pocatecnim ?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit