Stále ještě vapujete? Tato studie vás možná přiměje přestat
-
„Selský rozum vám říká – a to by vám řekla i vaše máme – že vdechnutí přehřáté chemikálie přímo do plic nebude dobré,“ uvedl lékař.
No a tohle je libůstka, víte, slušnost je nikoho nepomlouvat neurážet, obzvlášť lékaře.. Já mám ale více co dělat s tím vůbec udržet klid. Nejdřív si musíte uvědomit, že to lékař je ten kdo by se měl propadat do země.. A jestli s mým označením má problém. Potom ať mě žaluje. Obzvlášť tento, co prohlásí tak zaujatou a jednostrannou kravinu. To mi připomíná, jako prohlášení lékařů, že pití sava... prý vdechování horké chemikálie.. A co je horký kouř? To je ještě mnohem koncentrovanější chemikálie. Se podívejte na vajgl.. stejně jak vypadá po dohulené cigaretě, vypadá krátkodobě zbytek úst kuřáka.. A já se ptám, proč nejsou tyto hysterické studie a výzkumu, dělány u cigaret? Protože by jim to asi ničilo přístroje a vybavení. A proč už dávno, ti slavní lékaři, všem kuřákům, tuto alternativu nedoporučují, tou bezpečností to bije do očí, každý kuřák co přejde na vaping, velmi rychle pozná ten rozdíl. Tady už je třeba kašlat, na nějaké soudy, na nějaké jejich pokroucené zákony a pravidla, které se už dotýkají kvality a bezpečnosti života. Prostě jim nevěřit, věřit zdravému rozumu!! V životě svém již téměř 40ceti letém, se mi nejvíce osvědčilo pravidlo.. VŠE CO TI SYSTÉM VNUCUJE, PODSOUVÁ, ZA KAŽDOU CENU ODMÍTEJ!!! Vše před tím tě SYSTÉM chrání a co ti zakazuje, čím tě straší, nebo od čeho tě odrazuje. To s opatrností prozkoumej. A to se nejen vyplácí ale je i bezpečné. Ale toho lékaře, noo po takovém toužím aby mě ošetřoval, podle mě to on nedělá, to je tzv. internetový lékař, co má moc práce s psaním.. kravin za peníze.. Náš maďar by mohl vyprávět, nebo i spousta dalších co se vyznamenala za covidu, i před.. svým prodejnictvím. -
Je celkem znepokojivé, i fascinující zároveň sledovat, jak jsou naše pilíře důvěry, jako je třeba věda a výzkumy, jak jsou bezostyšně obraceny ve prospěch výdělku na úkor, tvrdý úkor zdraví. Od chvíle, kdy lidstvo přišlo na věci jako vaping, či jakákoli jiná bezpečná forma dopravy nikotinu do těla. Měly to naše autority a systém propagovat na každém kroku, ani není potřeba žádných studií. Jestliže někdo potřebuje studie na to, aby věděl co je bezpečnější, (logičtější, chutnější, levnější, lepší,) jestli cigarety, nebo vaping. Pak postrádá zdravou logiku, popř. informace o tom co se děje při kouření a vapingu, jak s užívanou látkou tak vašim tělem.. Suma sumárum, tohle to co vidíme, ten tvrdý boj, který se každou chvíli snaží mermomocí najít něco špatného na tom vapingu. Děravé plíce jim nestačily? Místo toho, aby popravdě ukázali graf, kde cokoli co hoří a dymí a vdechujete to, je u samého stropu.. a jakékoli alternativy, jsou hluboce pod hodnotou kouření.. Kouření škodí 99, vaping, škodí i se vším zjištěním i tím budpucím, max 8...tedy o 91% méně, než cigarety, ... těžké kovy.. to se dalo čekat, když se tam žhaví kus kovu.. popř, jsou těžké kovy v liquidu. Otázkou je KOLIK!? Oproti takovému dělníkovi v jakékoli výrobní hale.. ) A že nejsou známy dlouhodobé důsledky? Tak já nevím, mě přijde 10 let vapingu už dost dlouhá doba na to abych mohl říct, jak moc to škodí.. Pro mě, co jsem těžce závislý na nikotinu od dětství, nešlo přestat.. zkoušel jsem to snad tisíckrát.. Já byl už v 19ti letech tím kouřením doničený, nemocný, chcíp*k.. nesnášel jsem to, pak sem si zjistil, jak to žrali indiáni a byla cesta ven, první asi roky jsem vaporizoval tabák teplem, po prvním šluku sem nekuřil dovečera. PAk jsem si v tom liboval...Každý kdo v dnešní době, vdechuje, jak naprosto retardovaný idi*t, hustý jedovatý, karcinogenní sm*adlavý a špinavý kouř.. .JE u mě s prominutím IDI*OT !! Nemá toti toto počínání sebemenšího důvodu ani logiky, je to jak jezdit holou prd*lí před barákem, po chodníku.. Smrdí to, škodí to, je to neefektivní, je to drazší.. Mě příjde až idiotské že tohle je třeba vůbec někomu říkat.. Ale Bohužel je.. Každopádně, ten kdo přišel s tím geniálně jednoduchým vynálezem, elektrocíga, je u mě jeden z největších lidí co kdy chodil po této planetě. Jak vidím ty ceny cigaret v obchodech.. kdy já si koupím 2dcl koncentrovaného nikotinu v číně, 4l prypylenglykolu a glycerinu, a hulím prakticky za necelé 2000 už asi 5 let :D O penízky jde o nic jiného, jen by jste si měli uvědomit, že jak není zdraví, tak i ty penízky jsou spíše na obtíž.
-
Studie na zakázku přesvědčí leda tak zadavatele :-)