Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako teoreticky to dává smysl, ale je to asi tak stejné jako říct, že vlastní pneuservis Praha 8 ze mě udělá automobilového závodníka. Naopak bych řekl, že znám pár minipivovarníků, kterým se ta výroba přesunula do takové míry, že pivo prakticky nepijí a přijdou s ním do styku jenom v rámci pracovních degustací, které omezují na nutné minimum

  • Janák s Jéglem o5 za přechytračelý idioty!

  • to zas budou mit soudni znalci ruznych Janousku u soudu padny argument....

    "on za nic nemuze one nemocnej..."🤮

  • Zajímavý medicinský poznatek, který si zaslouží hlubšího studia.

    Ale spíše, než syndrom "vlastního pivovaru" bych preferoval syndrom "vlastní lihoprodukce" - anžto k žádným varným procesům - typickým pro výrobu piva - ve střevech docházet nemůže, výsedný produkt má k pivu hodně daleko, spíše se blíží k produktu, zvanému "chlebnoj kvas", kterým se saturují alkoholici v Rusku, na Ukrajině. případně tzv. brága Eskymáků a podobných primitivních končinách. I v Mexiku příšernost, známá jako pulque a mezi negroidy v Africe obvyklé "palmové víno" patří do této skupiny.

    • Pavel.Jegl

      Svatá pravda, ale autor si tenhle termín nevymyslel.

      • To je jasné, že termín je anglosaské provenience. 

        I když představa "zatápěl pod střevy" zavání praktikami jisté Svaté Inkvizice, která zatápění pod střevy (a vlastně celým organismem obětí) kdysi provozovala, i když zcela jistě nikoli za účelem vaření piva... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit