Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narychlo vyvinuté vakcíny způsobovaly narkolepsii a paralýzu, nesmí být nikomu vnucovány.

    Soudní pře ve Spojeném království nade všechnu pochybnost prokázaly, že vakcína Pandermix proti chřipkové pandemii H1N1 v roce 2009, narychlo vyvinutá farmaceutickým koncernem GlaxoSmithKline, způsobovala narkolepsii (zničující onemocnění znemožňující normální život) a v řidších případech i dočasnou paralýzu. V Evropě se jednalo minimálně o 1800 případů kterým Pandermix zničil život. Pandermix prošel zkráceným testováním, aby mohl být urychleně nasazen proti očekávané strašlivé prasečí chřipkové pandemii. Vakcíny proti COVID-19 trpí tím samým rizikem – jsou vyvíjeny extrémně narychlo a prochází zrychleným testováním a certifikací. V USA významné osobnosti a experti výslovně zpochybňují bezpečnost narychlo vyvinuté americké vakcíny proti COVID-19. V EU má být vakcinace centrálně pokryta nákupem vakcín Evropskou Unií od farmaceutické firmy AstraZeneca. Ta ovšem dostala příslib, že nebude muset platit za vedlejší účinky své vakcíny nad určitou částku. Každý, kdo bude očkován vakcinou proti COVID-19, která prošla zrychleným vývojem a testováním, je fakticky beta-tester, tak trochu pokusný králík. Každý sám za sebe musí podle dostupných odborných informací vyhodnotit, jak vnímá poměr přínos : riziko. 

  • Doufám,
    že si někteří starší pamatují na obrovskou aféru v Německu kde se po jednom
    špatně vyzkoušeném léku rodily děti bez rukou a nohou. (Německý výrobce léku
    Contergan, po němž se matkám v 50.
    a 60. letech rodily děti se zdeformovanými končetinami,
    se poprvé omluvil. Úřady medikament, který se používal proti ranním nevolnostem
    těhotných žen, stáhly z trhu v roce 1961. Za čtyři roky jeho prodeje se
    narodilo 10 tisíc dětí s těžkým poškozením paží a nohou, polovina z nich v
    Německu) Bezpečná je jen vakcína, která byla zkoušená několik let. U některých
    zkoušených vakcín proti koronaviru došlo k nezvratnému poškození nervového
    systému. Takže bude jistě lepší počkat několik měsíců na vyzkoušení vakcíny.

    • Já jsem o tom viděl reportáž v televizi. Byla to opravdová hrůza, horor. USA se těšily na superlék, lékařka odhalila jeho strašné vedlejší účinky. Byl to před 60 lety téměř zázračný lék. Dobře se po něm spalo, uklidňoval a ženám pomáhal od ranních nevolností v těhotenství. Výrobce i distributor se těšili na obrovské zisky. Uvedení léku na americký trh však zabránila Frances Kelseyová. Zjistila totiž, že lék má strašlivé vedlejší účinky. Ve Spolkové republice Německo Contergan prodávali volně, bez předpisu od lékaře. Pravidelně ho tam používalo na 70 tisíc lidí. Na světě si kupovalo tento preparát pět milionů mužů a žen. Firma Chemie Grünenthal ve Stolbergu u Cách, která ho vyráběla, mohla být spokojena.

      Začala „osudová zkouška vůle“, jak to nazval deník New York Times. Šestkrát žádala firma o uvolnění Kevadonu (Conterganu) k distribuci v USA, šestkrát dostala zamítavou odpověď. Proti Kelseyové zahájila ostrou kampaň. Označila ji za „malichernou, paličatou a nepřiměřenou byrokratku“. Příběh dr. Kelseyové otiskl deník Washington Post. Veřejnost pasovala doktorku na národní hrdinku. „Její výjimečné rozhodnutí při hodnocení bezpečnosti použití nového léku u lidí předešlo obrovské tragédii,“ řekl prezident John Kennedy, když ji v Bílém domě uděloval vyznamenání za Vynikající federální civilní službu (Distinguished Federal Civilian Service).

      Koncem padesátých let se prodával lék Contergan pod sedmatřiceti obchodními názvy ve 46 zemích.

      Ženy v západní Evropě a v dalších státech začaly často rodit děti s těžkými vadami. První známou obětí byla holčička jednoho ze zaměstnanců firmy Grünenthal, která se narodila už na Štědrý den roku 1956, a to bez uší. Novorozenci měli postižené ruce a nohy, ale také jim chyběly oči či uši, měli nevyvinuté srdce. 

      Nezajímavé není ani to, že Firma Chemie Grünenthal zaměstnávala chemiky a lékaře, kteří za druhé světové války "spolupracovali" s koncentračními tábory, nebo v nich přímo "pracovali"

  • aby z toho nebylo práce kvapná h.vno platná , jásání není na místě

  • No ono to je stejný jako to že 2,11, půjdou děti určitě do školy , včera o tom v rádiu mluvila paní doktorka přes vakcinaci a ta očekává že než se provedou všechny nutné testy aby byla zaručena bezpečnost vakcíny bude to trvat ještě tak 3/4 roku , takže očekává vakcinaci u nás tak nějak koncem příštího roku , takže vzbuzovat opět (a co už jich letos bylo) nějaké falešné naděje nemá smysl .

  • Mužici se chlubili již před cca třemi měsíci že mají vakcínu, ovšem asi nefunkční, jinak by ji chtěli prodávat do celého světa,, samozřejmě za USD !!  Takže mají kulový a plnou hubu lží !!

    Kdyby to byla pravda tak se ptám-proč hradní rusáckej agent nepožádal KGBáka, aby nám něco prodali, alespoň pro ty  jeho kamarádíčky , soudruhy a soukmenovci !

    Asi proto, že by se ne něj vykáleli nebo proto že mají již mnou uvedené "KULOVÝ" !!


  • Pozdě  -  ale přece...

    Lidem, znalým problematiky, je jasné, že vakcina proti RNA virusům se dá vyvinout velmi rychle. Ale ty "předepsané" řetězce ověřovacích pokusů...

    2019-CoViD -  původce
    nemoci SARS (The Severe Acute Respiratory Syndrome)  byl poprvé identifikován už v roce 2009.  Ostatně - 
    český název "Koronavirus"  (Coronavirus) je společné označení pro čtyři RODY virusů podčeledi Coronaviridae.

    Ale vzhledem k tomu, že všechny virusy mají schopnost tzv.
    bodové mutace, která ovšem mění jeho vlastnosti (zde k významné
    patogenitě), není divu, 


    - že  nyní identifikovali - v téže lokalitě - NOVOU FORMU  virusu,
    známou pod virologickou formulí "2019-nCoVi-D(2)",
    známou jako původce nemoci nazvané mezinárodní terminologií
    MERS-CoV (The Middle East Respiratory Syndrome - Corona Virus) -
    obdobně závažné onemocnění jako SARSJinak - český název
    "Koronavirus"  (Coronavirus) je ostatně jen a pouze společné označení
    pro ČTYŘI (4) rody virusů podčeledi Coronaviridae.

    A ona VAKCINA ... Tsss - vzpoměňte si na vakcinu proti chřipce a četnost mutací virusu chřipky v čase a prostoru ( chřipku totiž vyvolávají dva typy RNA virů z čeledi OrthomyxoviridaeMyxovirus influenzae typ A a B (existuje i typ C, který tvoří zvláštní rod - a nejinak to bude /podle posledních zpráv i je/ s oněmi Coronasvirusy)

  • Tak to je povzbudivá zpráva. Hned jaka to bude možné tak se nechám očkovat.


    • Konečně od tebe bude pokoj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit