Přejít na výpis diskuzí
Za vyhynutí mamutů může jejich průmyslový lov, tvrdí polští vědci
17.6.2015 | pal
2 příspěvky
-
Větší blbost jsem nikdy nečetl a to již hodně pamatuji.
-
To je tak když se humanitní vědec pustí do matematiky.
Indiáni lovili bizony v masovém měřítku a přez to je zlikvidoval až průmyslový lov. Inuité lovili velryby tisíciletí. Rovněž velryby zlikvidoval až průmyslový lov.
A teď aď mi ten chytrák poví jak může těch pár lidí zdecimovat mamutí stáda..... Průmyslově *1* *1* *1* vzali si na ně kulomet jako na bizony nebo je pronásledovali stovky lodí jako u velryb ?? Na průmyslový lov je třeba mít průmyslové zázemí stejně jako na výrobky i maso z mamuta je třeba lidí ke konzumaci produktů. Žádný lovec nezabije víc než sní a žádný obchodník nekoupí víc než je schopen prodat........ Těžko předpokládat že by rodina lovce hromadila desítky klů z mamutů.... Leda by jim sloužily jako závaží při přesunech.
Na sibiři našli mamuty zamrzlé v permafrostu ... ne jednoho.... a ti měli v žaludku zamrzlou zelenou trávu .......... Může mi to někdo vysvětlit jak jde zamrazit tuny živé váhy tak rychle aby se nestihla ani stratit barva ze špenátu když na to dnes musíme používat barviva ??
PS: administrátor by měl upravit protokol. zelená pýce není totéž jako dámské přirození. Když už i protokoly trpí morálním stihomamem je to zlé. *1* a to mi trvalo než jsem ho oblafnul tvrdým Y *1* *1*