Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slovo (paskvil) "astrofyzička" je směšné a trapné, zejména ve spojení s Ellie Arrowayovic (podle tvaru Máňa Vopršálkovic). To byla taková nanynka, kterou posadili k přístroji, aby hlídala, zda se časem neobjeví nějaký signál. Časem se signál pulsaru objevil. "Astrofyzička" hlásila, že našla UFO.

    Tuhle slabomyslnou propagandu si objednávají feministická paka ("Ať to Loukota napíše! My to chceme! Astrofyzička! Kokodák!"). Feministická h o v a d a si potřebují neustále uspokojovat svou neuspokojitelnou podlost a hloupost. Vnucují to všem.

    Tuhle si například paka objednala piktogramy, kde muž a žena jsou stejně vysocí, aby si snad někdo nemyslel, že ženy jsou menší a nejsou rovny mužům. No, ženy mužům rovny nejsou, jedná se o propagandu a všeobecnou idiocii způsobenou feministickým h o v a d e m!

    Tak hlavně to obarvěte na fialovo, to je ta správná barva. I d i o t i.


  • Rádiové signály pracují úplně na jiné fregvenci než co známe ze země to je prostě absurdní. Záblesk nějakého vzdáleného zdroje je možný, ale 500 mil. let je asi zdroj nějaké kvasaru jinak si to nedovedu představit. Jsme rádi, že vůbec chytíme signál s nějaké družice co obíhá na oběžné dráze a to je pár km. Dneska jsem neměl signál na mobilu musel jsem popojít pár metrů abych mohl zavolat a to jsem byl ve městě kde se předpokládá, že je všude.   

  • Z mého pohledu vědci vědí o vesmíru s ohledem na jeho velikost,možnosti atd dohromady prd.Jediné co lidé dokázali za cca 30 let,nadělat bordel na oběžné dráze,ostatně jako všude kam vkročí.Než lidstvo začne chápat alespon 1% z principů fungování vesmíru,stihne se samo zničit,takže politici všech zemí,jen pokračujte dále v sebe destrukci.

  • Naši teoretici, jako obvykle, prezentují jasné až jednoznačné resultáty, což si ovšem vesmír s nekonečným množstvím svých tajemství nezaslouží.  

  • Vzdycky kdyz neco takoveho jako je tohle ctu , stoupl bych si pred zrcadlo a fackoval se a nakopal do zadku. Ze ja vuuuuul, blbec , tele pitomy, jsem se nedal na tohle sarlatanstvi , ja deb.il !! Kolik andelu se vejde na spicku jehly uz se nenosi , ted je v mode 500 miliard svetelnych let . Do zamestnani . tohle neni prace - bych si mohl chodit kdy se mi zachce , semo tamo vydat takovehle moudro , kdo mi to vyvrati a vubec si zit jako v bavlnce. Cas od casu nejakou tu novodobou bibli , ktera by vse tem hloupym vysvetlila , obcas v televizi a tak . Pochopitelne vse honorovane , zadarmo nebude ani konec sveta , tim mene cerna dira. Pred Vanocemi treba , nebo pri nejake zvysene potrebe penez , vyhlasit datum konce sveta , tak 5 miliard let je spolecensky unosne, domnivam se a kdyz jiny pavedec bude trvat na 3 miliardach let do konce sveta , vest s nim oponenturu , svolat na nejakem atraktivnim miste konferenci - no proste dolce Vita pur. 

    Halt pouceni pro priste . Uz nikdy , nikdy nic materialniho co jde merit, vazit nebo jinak pocitat a hlavne overit to pocitani . Tohle je proste profese snu. 

    • Super odpověď. Asi jako když "vědci" zkoumají vliv zemské deklinace na čůraní psů nebo význam rovné linky v habánské keramice. To si nedělám legraci. To jsou názvy milionových grantů v ČR. 

  • hlavně ať nám neposílají účty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit