Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkuste vysvětlit militantním antikuřákům, že se domáhají jakéhosi práva na čistý vzduch v kuřáckých hospodách a zároveň naprosto bezohledně znečišťují vzduch ostatním zplodinami z výfukových plynů svého auta, které jsou nuceni dýchat všichni ostatní.
    Zkuste se zeptat kohokoliv z těchto "ohleduplných" lidí, domáhajících se svých "práv", jestli se třeba před nastartováním svého nafťáka podívají do zpětných zdrcátek, jestli nejde kolem dítě, maminka s kočárkem nebo kdokoliv jiný, který se právě toho nejhoršího z výfuku studeného motoru nadechne. Věřím, že v první chvíli nebudou chápat, na co se jich vlastně ptáte.
    Lidi jsou stejně jen stádo pokrytců, kteří umějí řvát jen to jedno: "JÁ!, JÁ!, JÁ!
    • Přesně to samé platí o kuřácích a ti ještě navíc otravují jiné bezohledně hádejte čím asi.
      Josef.
    • Automobil má pro život v dnešní civilizované společnosti své nemalé přínosy, kouření tabákových výrobků nikoliv.
      • petr.ix

        Jaké přínosy má osobní doprava ve městech s plně rozvinutou veřejnou dopravou za situace kde v osobním automobilu s kapacitou čtyř míst sedí běžně jeden člověk? Navíc pro lidi vozící se po městě v autech se musí stavět další parkoviště, která ubírají další prostor. Zkuste si někdy zajít do nákupních center tramvají, nebo trolejbusem a projděte se po přilehlých parkovištích, věřím že to bude příjemná procházka. Nebo zkuste přejít několik frekventovaných silnic ve velkých městech kde je přístup k veřejné dopravě, možná budete překvapen kolik naleznete řidičů automobilů v poloprázdných autech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit