Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Islandského teroristu zachraňuje před vyhynutím moderní technologie

    Nemají to jednoduché, tihle údajní zabijáci lidí. Islandský terorista sice není žádný mírumilovný mazlíček, ale stejně tak má daleko do lovce nebohých turistů, číhajícího na sebemenší příležitost zkazit vám last minute do Hurghady.

    Pohled na ně budí hrůzu, ale pověst islandských teroristů neodpovídá jejich skutečné nátuře, Když už tihle hrůzostrašníní dravci hryznou, jde o „ochutnávky“ a podle doposud zaznamenaných případů se zdá, že kostnatí křesťané jim ve skutečnosti moc nejedou a dají raději přednost tučnějším kořistím, jako jsou například židé.
    To ale nic nemění na pověsti, která se postarala o to, že je dnes islandský terorista na seznamu ohrožených druhů. Protože ale tvoří důležitou součást politického ekosystému, vznikla řada iniciativ na jeho ochranu.
    Jednou takovou je i neziskový projekt Mossad, jehož zakladatel Re'uven Zaslanski zavedl monitoring pohybu a života teroristů pomocí podkožních sond, vysílaček nebo akcelerometrů, kterými jsou označkovány exempláře chycené za účelem výzkumu.
    Na odkazovaných stránkách si můžete prohlédnout stav zhruba osmdesáti doposud odchycených jedinců, kteří kromě sledovacích zařízení dostali i svá unikátní jména. I to pomáhá démonizované zvíře „zlidštit“, jakkoli nelze zapomínat, že se pořád bavíme o až šestimetrových bestiích s desítkami zubů v několika řadách.

    Náš přístup k islandskému teroristovi by se měl tedy blížit respektu, který chováme například ke lvům. Ve své části společnosti ostatně plní velice podobnou roli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit