Přejít na výpis diskuzí
Ewu Farnou ostře kritizují za její výstupy v Superstar, které klesá sledovanost
19.2.2013 | Kateřina Vodrážková
82 příspěvků
-
Habera sa už zkrotil, tak prišla tu tá 19 ročná teenegerka, čo pomaly nevie čo je život a myslím, že nevie toho o speve toľko ako oni a proste všetci tí starší speváci..Myslím, že keď Rytmus bol v porote bolo to na vyššej úrovní ako toto tu ..
-
Mě přijde celá tahle tragická soutěž, jako špatný vtip. Kritika od člověka, který něco dokázal, by měla být konstruktivní, neurážlivá. Nestačilo by říct něco ve smyslu: Zpěv ti moc nejde, ale jistě se tvůj talent skrývá jinde. Mnoho soutěžících by to vzalo lépe, než trapné a nevkusné narážky pana Habery v předchozích kolech a nevhodné pubertální chování slečny Farné v kole nynějším.
-
-
Totální pravda nekoukám na to a stačilo mi vidět kousek..
-
-
Jop a ešte som zabudla dodať...všetky tie vaše komentáre mi pripadajú ako by ste tam boli a nedostali sa do top 100...ale holt když na to nemáš nelez tam!!!!
-
-
tady přece neni řeč o lidech který na to nemaj jak říkáš, jde o to že to co tam Farna předvádí je hrůza! takhle se nechová dospělá osoba natož v televzi! všem ukazuje že je to nezralá, namyšlená husička která když má takovou potřebu se polejvat vodou a vykrucovat se na stole patří do bordelu a ne za kameru do pěvecké soutěže...!
-
Myslím, že ono bohatě stačilo sledovat to v televizi, kdyby tam byli ti co psaly tyto komentáře, tak věřím, že by s ní vyběhly. Docela dobře, že se ti to líbí(aspon někomu):DD
-
-
Neviem o tom žeby Ewa robila nejaku hambu skorej naopak len kvoli nej to pozeram pretože týchto speváckych súťaží už mám po krk a nudia ma ona tam robi aspoň nejaké to haló a osviežuje to..a tomu komu sa nepáči ,že sa otáča chrbtom a čo ako? Habera tam robil v minulosti iné veci za ktoré by sa mal hanbiť...ona sa len na to nemohla pozerať tak sa otočila a pri tom ako si niektorí ludia myslia že vedia spievať a ako sebavedomo vystupujú a spievaju pri tom hrozne sa EWE nečudujem... ludia zobudte sa!!! *3*
-
-
to že se otočila zády si opravdu pomohla ;) a co se týče Habery, tak ten už v téhle branži dělá nějaký ten pátek a jeho kritika má alespoň nějakou úroveň, jestli se to tak dá říct
-
-
Dříve, ještě před superstar jsem ji měla ráda, líbila se mi, ale teď? Potom co začala předvádět v soutěži, klesla u mě a myslím si, že i u dalších lidí. Někteří soutěžící si zaslouží zkritizovat, ale otáčet se k nim zády nebo odcházet? To jen ukazuje jak je hloupá. Myslím, že spousta lidí by na jejím místě raději viděla nějakou jinou zpěvačku...
-
-
To je nemohla nenapnout třeba Lucka Vondráčková nebo Monika Bagárová?. NE! Oni tam museli dát tohle vymaštěný tele. Co naděláš jejich chyba, ted už nikoho jentak nenapadne brát si jí do poroty.
-
-
*Napadnout
-
-
-
Mě příjde Ewa občas i vtipná, ale co je moc to je moc. Nějaké její výstupy jsou opravdu trochu přehnané a myslím si, že to přehání. Avšak takovou kritiku si taky nezaslouží. *4*
-
Jedine co mě na tom baví je ona zbytek je ješte vetší komedie :))
-
Pořád lepší Farna .. než to TELE RYTMUS ne??
-
-
Tak to se prober raději slovenskýho rap macka než českou stračenu co zprasila celou soutěž v takovým měřítku že sledovanost je taková že nova ještě díky top hvězdičce farné ještě prodělá ... *1* *1*
-
-
hm, mne príde vcelku zlatá, nechápem prečo to všetci berú tak vážne, je to súťaž určená primárne na zábavu, tak prečo by sa nemohli zabávať aj porotcovia?
-
-
Naprosto souhlasím *15*
-
-
je trapna stimhle už *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* :((