Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • psycho nikdy jsem neviděl nic takového v televizi a to jsem myslel že to se ani nemůže nebo tak ale když tak je to super .... asi zase začnu koukat na televizi :D když už to tam začíná být sranda.
  • Taky si nejaky chytrak....particka je na prime blbecku!!!
  • Tak na to nekoukej a nalaď si šlágr.
  • je namyslena a nevychovana.to jen dokazuje jak je vychovana spatne a hraje si na damu pritom se chova jak dite
  • Chtěl sem se ted začít na na superstar dívat ale po tomhle videu mě to vážně přešlo.To co tam předvádí je ostuda pro českou hudební scénu.To už tam můžete posadit šimpanze a vyjde to možná líp :) *16*
  • Farna, nefarna celej pořad je ubohý tak jako všechny pořady přiblblé televize Nova.Přes zoufalou ordinaci až po trapnou partičku.Ale tady je vidět,jak ubohý je český národ, jak klesá jeho inteligence,když na tyto stupidní pořady kouká takové množství lidí.
  • Diváku, než budete o někom psát blbosti, tak si o něm něco zjistěte.Trapná nula jste akorát vy.
  • ja se na Superstar nedívám, Ewa Farná to přehání a chová se jak 12 holka,to že jí je 19, mně stačila tahle ukázka *16* *10*
  • No ale je tam vetší zábava jako Farnou nemusím ale ona je jediná co to alespon trochu oživí.
  • za 2 mega tam sedět budu taky.
  • Prosím, vyměňte Farnou, vždyť se na ni nedá koukat, ani poslouchat to, co říká. Myslím, že jí to ubírá na popularitě a pánům Soukupovi a Haberovi to na image nepřidá. Ráda bych zhlédla alespoň druhou část, ale bez Farné. Vždyť je to výsměch nejen k přihlášeným, ale i k nám, televizním divákům.
  • Prosím, vyměňte slečnu Farnou, přestala jsem na Superstar koukat, po jejích extempore, ráda bych alespoň část zhlédla. VždyŤ se na ni nedá koukat,ani poslouchat. Kazí to pak image i p. Soukupa a p. Habery.
  • Ewa Farna se v soutěži chová strašně. Ne jen, že ze sebe dělá trubku, ale ztrapnuje lidi co se do soutěže přihlásili, myslím že všichni víte o čem píšu. Nedivila bych se, kdyby jí jednou třeba nějaká slečna vytáhla za pačesy a vyřídila si to s ní venku jako holka s holkou. Měla jsem jí docela ráda, ale na to že jí je pomalu dvacet se chová jak pubertální debilka(pardon ten výraz, ale prostě nenacházím jiné slovo). Energetická možná je, ale blbě to projevuje.
  • Ono je to taky i dost o tom, jak si to celé dokáže ohlídat přímo "pan domácí" který v tom má své peníze čiže TV NOVA. Neumím to odborně posoudit jen mohu říct, že v jiných TV v zahraničí dávají i daleko horší projevy svých lidí co pak pouští do éteru...Co může vypadat hloupě v TV doma, tak tam ve studiu při těch emocích se pak člověk kolikrát tak rozdivočí, že se chová zas úplně jinak a prostě to může někomu i pořádně uletět ve snaze být originální...
  • Vůbec si nemyslím, že je trapná, je to mladá energická slečna a to se asi některým usedlým peciválům nelíbí.
  • Až dosud jsem sledoval všechny soutěže, kde se dává šance vyniknout mladým zpěvákům a talentům (sám jsem se za mlada zúčastňoval soutěže "Hledáme nové talenty"). To, jaké chování porotkyně Farné připouští TV NOVA v Superstar, mě od sledování odehnalo.Když sama nemá na to, rozpoznat co je slušné, tak co tam dělá dramaturgie pořadu?
  • Kdy se konečně novináři naučí její jméno. Ewa Farna, ne FarnÁ. Skloňuje se podle vzoru "žena". Tedy kritizujema Farnu, ne Farnou.
  • opravdu je trapná,s tím jak se tam chová,je potřeba ji vyměnit
  • Já si myslím, že pravda je trochu jiná. Nikdo Farnou nekritizuje, protože nikdo Superstar nesleduje. Xtý vývar vyšumělé soutěže prostě nikoho nezajímá...
  • Farná umí zpívat, ale neumí se chovat. Je trapná,trapná, trapná ! (Díky za ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit