Přejít na výpis diskuzí
Je to potvrzené! Niall Horan z One Direction má novou sexy přítelkyni
22.4.2013 | Kateřina Vodrážková
30 příspěvků
-
Ano, Niall je z hlavního města Irska a já sem Obamova dcera ;)
-
Ehm... kto? KTO Vám to potvrdil? *16* pokiaľ to nepotvrdí on, tak prosím držte ústa (alebo teda prsty od klávesnice preč *1* *15* )
Directioners ani nehnevá to, že má/bude mať frajerku, ale to, ako sa o tom stále špekuluje, keď to tak nieje *7* Sám písal na twttery, že nemá nijaký tajný vzťah (v odpovediach), každá správna DIRECTIONERKA mu vzťah bude priať, lebo je to ten najmilší človek planéty, len, prosím Vás, nerozoberajte to, čo neviete (lebo je to potom presne tak, ako niekroré médiá vyhlasovali, že 1D a JB prídu na Slovensko a Česko, problém bol v tom, že ani 1D, JB či ich manažéri o tom nevedeli, teraz je to tak isto, sú spolu, chybička krásy? Sami o tom nevedia ... ) Ešte, Niall je z Mullingaru, nie Dublinu :* ďakujem *14* *6* -_- -
-
Ne asi! prý DUBLIN!!
-
-
Jo Niall je z hlavnío města Irska -.- :D Bože se vzpamatujte napsal to i na Twitteru že s ní nic nemá!!
-
Niall je z Mullingaru a hlavní město je Dublin tak co to autor článku mele za kraviny? :D :D
-
Proboha lidi vzpamatujte se. Je to jeho věc, jestli někoho má, nebo ne. -.- Vy s tím stejně nic nenaděláte, tak co to řešit? o.O A jestli by byl na chlapce, nebo na oboje pohlaví, je to stále jeho věc. Directioners, klidně mě ukamenujte, ale víte, že mám pravdu.
-
-
Jsem Directionerka a ukamenovat tě nemůžu protože máš celkem pravdu i kdby byl na obojí tak je to jeho věc a já bych za ním stála pořád i kdybych potom byla jediná directionrka... :))
-
-
1. Nechodí spolu
2. Niall je z Mulingaru
3. Gregova svatba byla taky v Mulingaru
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže tu napište takové píčoviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Niall je z Mullingaru, i Gregova svatba byla v Mullingaru... a navíc, Niall potvrdil, že s ní nic nemá;) takže laskavě pište PRAVDIVÉ informace! Znám holky, kterým na tom tak záleží, že by se kvůli takovému 1 po*ranému článku i zabili! *16* *16*
-
rozhodne to nejsou gejove !!! a prave fanynky jsou stastne kdyz sou stastni oni at uz jsou zatim jejich holky
-
Já osobně jsem jim to přála, přála jsem mu i Demi a budu mu přát každou. I když řekl, že si vybere jednu "z nás" tak holky...zpátky do reality...Vybere si někoho z jeho světa, tak to prostě musí být. A myslím si, že spolu určitě něco řešili, jen to prostě chtěli ještě nějákou dobu tajit, to je celé. Má to tak dost těžké, tak mu to nedělejme ještě těžší. On si tu lásku zaslouží ;)
-
Blbost blbost blbost, nepíšu to jenom protože mám Nialla ráda ale Zoe je z Dublinu a Niall z Mulingaru, Niall psal že s ní nic neměl a jak vám máme věřit když jste sem nedaly ani jejich společnou foto???
Jste lháři!! A nebo máte blbé informace!!!
Jo a Greg měl svatbu v Mulingaru Jako nevím o co vám jde???
Naštvat nás, to se nestane protože my máme pravdivé informace!!!!!
Takže keci prdy beďary!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12* *12* *12* -
-
Niall jasně řekl ,že jsou JEN přátelé!!Kdo zase napsal tuto blbost!!Niall+Harry=NARRY FOREVER
-