Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jastin to me tetka tezky urcite vyte ze umrelaa jeho milovana eozkosna a nadherna a bouzel nemocna holcicka avelanna bouuzel strasne nemocna a je mi to strasne lito a cyto ona ho strasne milovala na jednom vystoupeni řekla zeje to jeji manzel a kdyz jela do nemocnice udelala si tam falesnou svatbu a porad mu opakovala ze ho miluje me to pripadalo ze to byla jastinova droga ze bez ni bemuze zit jak sem vydela ttovydeo tak sem se rozplakala me ho bylo tak strasne lito on. Rikal zacala pomalej mluvi a leve oko se ji zaviralo ale přece ta holka si to nezaslouzila kdo si mysli ze jo tak je hloupeh a ten kdo si mysli ze ne tak me chape je mi to strasne lito a miluju te
  • Ať jde! Ať tam zhnije! Snob jeden sobeckej, ať si vyžere tu svou slávu, ať se topí v penězích, kdyby dal něco třeba na charitu, do dětských domovů, do Afriky...čímdál víc ho nesnášim, buzeranta jednoho, snad jednou všem dojde, i těm největším belieberkám, že je to zm*d a patří do lochu...je to dealer drog, napadá lidi, nedivil bych se kdyby chtěl i vraždit...haj*l
  • Justin Biber ?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vy být dobré češtin -_-
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Sfetovaný a ožralý každý den to mě pobavilo sfetovaný a ožralý člověk vypadá trošičku jinak ale nevadí. Každý to řeší protože to je Bieber a přitom takové věci dělá každý druhý teenager.Každý dělá chyby z kterých se učí. Kdyby jste raději řešily hladomor vraždy a takové a ne že Bieber udělá chybu a každý se z toho muže posr**.
  • Za pár let po něm ani pes neštěkne. Už je v závěrečný křeči *1* *1* *1*
    • No to si zas nemyslím ho se jen nikdo nezbaví-.-
  • Ať se přestěhuje k nám.
    Tady až ho ti naši orgáni zastaví, bude to "takový jakoby neformální" *1*
  • Vždyť je sfetovaný a opitý každý den.Myslí si ,že když má prachy tak si může dovolit vše.Nj,je mladý a hloupý a ještě k tomu slavný
  • Ten chudák neví, co si sám se sebou počít......... ostatně jako všechny americké teenegerské "hvězdičky". Média z nich udělají téměř nadpozemské bytosti a když se pak ty chudinky začnou nezvládat, tak si na nich smlsnou znovu...... Pak to končí, obvykle nejdéle v sedmadvaceti letech, sebevraždou......... Inu, každá doba si žádá své hrdiny.
    • Naprosto souhlasím..Najednou jsem ráda,že nejsem tak slavná a bohatá jako on a kdybych byla tak bych se nechovala jak spratek,kterému ještě teče po puse mléko:D ..
      • Taky bych nechtěl bejt slavnej...je to snob, nikdy bych mu nevěřil
    • jsou to fakt chudinky. Ty sebevraždy nebo feťácko-alkoholické konce je v podstatě to nejzajímavější, co tyhle lidi vyprodukujou.
    • jo, no
  • Tak aspoň konečně příjde o panenství a přeji mu ať si tam najde nějakého pořádně urostlého afroameričana :)
    • Samozřejmě, takovej z.rd potřebuje dostat čočku, že na ni do smrti nezapomene a už dá pokoj. *5*
    • Narry
      To je hnusný ne??Justin je ale dávno venku!!
      • co přát jiného takovýmu hnusákovi jako je ten rozmazlenej fracek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit