Přejít na výpis diskuzí

Upírův pomocník

FILM 16.8.2009 
37 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to ten najlepší film ľutujem že som ho nevidela skôr. Škoda že není pokračovanie. Je to jediný film ktorý môžem pozerať dookola každý deň. Proste super film lepší som ešte nevidela. A tie efekty proste všetko je super... Chcela by som aby ten film dokončili :( Ale asi ho nedokončia čo je veľká škoda keďže je to ten najlepší film
  • škoda že není pokračování *9*
  • Už by mohl konečně vyjít novej díl upírův pomocník 5 let a nic :(
    • Přesně tak! :'(
  • Než jsem viděla film měla jsem přečtenou celou ságu a film mě docela zklamal ... Neni tam tolik smrti , hrozně mě štve , že vynechali skoro celou ságu a podle mě scénáristi spojili první díl s posledním a hrozně mě mrzí role Gavnera Zurče , protože to podle mě neměl bejt takovej starej dědek . Ale Steva jsem si představovala skoro stejně už když jsem četla a i role Darrena je dobře obsazená .
  • Jako první jsem viděla film a když jsem ce na internetu dočetla, že film má být spojením knih Darren Shan a madame Okta a Upírův pomocník, šla jsem si je ihned půjčit do knihovny. Z první knihy je ve filmu snad úplně všechno, ale z druhé...je to bídné. Skončilo to úplně jinak, děj byl jiný...ale já si stěžovat nebudu. Film se mi líbil a knihy jsem zhltla jako nic. Pak si s Vámi dovolila nesouhlasit...naopak mě se ve filmu pan Hroozley líbil nejvíc:DD Ten jeho rozcuch na hlavě:D, sice jsem si ho v knize představovala jinak, ale fakt se mi tam líbil:D. Jen šoda, že nebudou další díly, ale asi by se jim to dělalo špatně, protože jak už jsem zde psala...druhá půlka filmu se neshodovala s knihou.
  • Já je četla všechny

    Mně to jako píčovina právě nepřipadalo. Konečně nějaký film o upírech, který dává logiku, který není přehnaný, není natočený pro efekty, nebo se v něm nejedná o zkurvený lásce jedné holky, co má furt otevřenou hubu, k upírovi, který se na sluníčku třpytí a vzdychají pro něj všechny třináctiletý holky bez vkusu, anebo s pokřiveným vkusem... asi víte, o čem mluvím. Zkrátka tohle je bezva pohodovej film, i když se tak trochu jedná o vícus z více dílů najednou a dost věcí v knihách ani není. Já četla Příběhy Darrena Shana. Je to dvanáctidílná sága a i když je to podle mého názoru dost lehké čtení určené pro mladší a méně náročné čtenáře než jsem já, i tak se mi to hrozně líbilo a všech 12 dílů jsem přečetla jedním dechem ani ne za měsíc... (na úkor VŠ...:-) Takže mi tady neříkejte, že je to ptákovina, když jste se ani neobtěžovali otevřít knížku... takový lidi fakt nesnáším. I já se koukla na Twilight, když jsem ho chtěla kritizovat (ovšem to, že je to píčovina, jsem věděla už dřív... a myslím si to pořád...)Pro více info... jsem na mailu
    • Jestli je Tvůj vkus stejný jako vyjadřování, vykašli se na VŠ a vrať se do školky. Vulgarita není projevem dospělosti, ale kreténismu !!!
    • čau Gareo , já taky moooc ujížděla na celé sérii knížek a přečetla celou sérii i několikrát ;). Ehm.... Mamka má knihkupectví a vyjde sága O Hroozleym ;) Jen tak to píšu , protože já celou ságu zas určitě přečtu ;)
  • kaulitz.boy

    blbooost

    včera sem se díval na tenhle filma je to pěkná píčo*ina ...
  • :-))

    newite kdy bude dalsi dil nbo aspon jak se bude jmenovat??
  • hasicka.adush

    další díly.......

    no ono v poslední době to tak je že filmy nejsou stejný s knížkou=(, já teda knížku nečetla ale film sem viděla a mě se líbil a chci se zeptat estli NEVÍTE estli už se NATÁČEJ DALŠÍ DÍLY a kdy asi tak výjdou??????
  • Pro fanoušky

    Ahoj,já jsem stejně jako vy obrovská faninka Příběhů Darrena Shana ať už v knižní podobě nebo zfilmovaného. Proto jsem si o něm taky založila stránky,kde každý den přidávám nejnovější informace o knihách filmech hercích...Všechny vás tedy zvu na svoji stránku http://pribehy-darrena-shana.blog.c z/ a přeji příjemnou zábavu =0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit