Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, výborný film. Proč se ale Poláci ohradili? Nelíbí se jim historická pravda ? Popírají dějiny, Poláci byli průkopníky antiseminismu v Evropě.
    je faktem, že antisemitismus byl v předválečném Polsku poměrně rozšířený. Jsou popsány i případy, kdy některé jednotky AK Židy z vlastní iniciativy likvidovaly. Několik protižidovských pogromů proběhlo dokonce ještě po válce, desítky tisíc Židů byly vyhnány ze země antisemitskou kampaní vedenou částí vládnoucích komunistů ještě po roce 1968.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/polsko-nemecko-antisemitismus-film-dbm-/zahranicni.aspx?c=A130412_120837_zahranicni_pul
  • PO dlouhé době jsem viděl opravdu viděl konečně nějaký výborný vojenský film, což je tento. Je to film z velmi dobře propracovaného pohledu německého lidu a vojáků. Příběh postav, postupné procházení dějové línie, je opravdu zajímavé, a neviděl jsem tam zatím žádné historické chyby. Jediné, co bych filmu mohl vytknout je to, že se mi zdá, že Německá pěchota byla mnohem krutější a zákeřnější, než je to tam takto popsáno, ale jinak dávám všechny hvězdičky, jelikož je to jeden z nejlepších vojenských filmů, které jsem viděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit