Přejít na výpis diskuzí

Upíří deníky

FILM 22.7.2009 
765 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vampirediariesstefansalvatore

Markíza

Sakra já se těšim až budou dávat TVD na Markíze.. Jestli to ještě nevite, bude to od 7.listopadu každou neděli, dva díly za sebou. Sakra já se tk těšim....Viděl sem i ukázky, je to hroznej dabing.. *1* *1* *1* ..Ale to mi nevadí, spíš se děsím českého dabingu *9* *9* ..
    • moppsik

Re: Markíza

Tjn :D Myslím si že to bude o něco horší :D
  • s kym bude damon??

Ahojky.. nevíte jeslti bude s někym chodit damon? jestli ste někdo četl ty knižky tak jeslti si někoho najde.. .. ono to jako mezi damonem a lenou jiskří ae lena prostě patří ke stefanovi.. tak by mě zajímal co bude s damonem ??
  • super

super 7 diel pecka. aj ked mamrzí že chudátko mrcha Katherine je uveznená. no čo už,..... Damon (ach) skvelý ako stále..... Stefan stále taký neohrabaný..... nudná elena .......... a Skvela Bonnie a Jered veľké iskrenie medzi nimi *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: super

Ahooj sedmí díl je uplne super... myslim si ze osmi bude jeste lepsi... jsem moc a moc stastna ze deníky budou davat na markize a rovnou dva dily za sebou to bude pecka...

hrozne moc se tesim *14* *3* *14*
  • _ewishka_

7.díl

hej nezna nekdo prosim stranku, kde se mohu podivat na 7 dil vampire diaries? ...
  • eleninka

VD

budou dávat vd na nově??????? *14* *14*
    • Re: VD

Jj budou..ale ještě se snad neví kdy.
  • Nelepšíí <3

Já už mám předčtených všech pět .. :* Upe booží .. :D :** Už se Maxiimááálne tešííím až to bude na NOVE . :D :D
  • katusa

VD na Markíze

Na blogu o vampire diaries jsem se dozvěděla užasnou novinku. VD budou dávat od listopadu každou neděli na slovenské televizi Markíza. Nemohla jsem tomu uvěřit, konečně! *15*
  • baffy.4

the vampire diaries

upiri deniky jsou uplne bozi!!! cel jste nekdo knizky??? *14*
    • anettka-upirrka

Re: the vampire diaries

Jj já jsem četla všechny 4..:)..A teď čekám na tu 5..:)
      • Re: Re: the vampire diaries

já taky *3* dokonalé!
  • Shrnutí?

Hoj. Zajímalo by mě, zda je někde na stránkách udělaný celkový rozbor těch dílů. Taková malá přehlídka o co tam vlastně jde. Prozatím sleduju jen milostný trojuhelník. A zajímalo by mě, kdy si chudák Damon přijde na své. Tedy, jestli vůbec někdy přijde.
  • smelu

???????????

kde bych si to mohla stáhnout????? *9*
    • Re: ???????????

na ulož to :
      http://www.ulozto.cz/6140669/the-vampire-diaries-2x5-kill-or-be-killed-cz-titulky-vlozeny-by-eliza-avi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit