Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super wallpapers

chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com
  • anety supernova

SESTOUPILA K NÁM DÍVKA S VELMI HEZKOU, NEZÁLUDNOU, PŘITAŽLIVOU AŽ KRÁSNOU TVÁŘÍ, JEŽ VYJADŘUJE NEJVĚTŠÍ LASKAVOST, VE SVÝCH PÍSNÍCH,VYKONÁVÁ SKUTKY LÁSKY A MOUDROSTI..... Je to neuvěřitelné a zcela mimořádné . Anety supernova naplnila očekávání lidí tím že osvobozuje od zla. nepřišla, aby si nechala sloužit, ale aby sloužila a dala své písně pro všechny .V jejích písní nacházíme hlubokou souvislost a jasný soulad..Ano,Aneta vstoupila do srdcí lidí všech věkových kategorií *7*
  • Jděte do PRDELE vi HOVNA smradlaví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cauuukii Aneto ty jsi ta prava SUPERSTAR prosim napis mi SMS na cislo 604503755 ja mam 12 let ...............taky prosim aby jsi mi poslala tvoji fotku s podpisem (od tebe jsem moc daleko) na adresu:Erika Pavelková Choryně 135 75642 (Prosim zasli mi dve...)paaaaa Erika
  • Anetka je super clovek s uzasnym hlasem!!! Nikdo na ni ze showbisnisu nema!!!
  • Secko nej..!

Anetko secko nej...!!a at ti vse vychazi jak ces..!!
  • všecičko nejlepší k narozeninám.. *3* *3*
  • prosba

Potrebuju aby se tento vzkaz dostal k ANETE,protoze je dulezity,aby se mi ozvala...je muj nejoblibenejsi clovicek moc ji fandim a muj zivotni sen je se sni setkat!!!at se mi ozve jestli ti pujde!dekuji ashlyBents@seznam.cz
  • pokračování diskuze

Nechci být zase velkým pesimistou. Aneta má výhodu,že si ji hodně lidí oblíbilo. To jí taky dodá sílu. Muži mají o Anetu zájem. Ona umí nejen skvěle zpívat. Aneta je hodně zajímavá, hodně inteligentní a hezká. Přeju Anetě, aby byla v pohodě!!
  • Anet PROSIIIM

ja vim ze dostavas strasne hodne vzkazu,ale kdybych vedela jak sehnat na tebe kntakt nebo neco....ja bych si jen prala se s tebou setkat a popovidat si..pise ti asi fakt hodne lidi,ale pro me znamenas strasne moc jsi proste zkvela zpevacka.Jsi pro me,jak je pro tebe Alanis Morised.Jdu konecne na tvuj koncert v Otrave tam i bydlim.prosim ozvi se mi nejakjak moc sis prala setkat se s tvoji nejoblibenejsi osobou,tak to citim ja.607775334preji ti hodne uspechu jsi fakt fain a moc ti to slusi!Mej se krasne a mimochodem krasne Vanoce.PS:ja si preju tvoje dvd,tak doufam,ze jezisek bude hodny.....ahoj Verca

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit