Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetky: jak si tady psala že je skromná protože tohle aprotože tamto....no nevim...když má tolik prachů a žije v garsonce a nic nemá...tak nebude skromná ale totálně blbá ne???vy ste fakt inteligentní...sim vás...hraje si na chudinku ana rockerku a přitom není ani jedno....fuj....jak já bych jí poplivala kdybch jí viděla!!!
  • Anetka zpívá tak skvělě že to slovama prostě nejde popsat.............
  • mám jiný názor

Mandariii pomlouváš už tady hodně dlouho - asi si holka z diagnostického ústavu či pasťáku že se chováš jako kdyby jsi jí záviděla nebo ti ublížila, nebo spíš jsi blázen . Primitivní hysterií a pliváním po druhých tobě nesympatických ,nezabráníš někomu být úspěšný z jednoduchého důvodu národ to chce jinak než ty a je mnohem víc těch co jí přejou . Mandariii tímto si přivodíš brzo infart.
  • Anetka je nejlepší a fandím ji a jsem ráda že ziskala stříbrného slavíka
  • pro rybinkaaaaa

Uklidni se! Aneta je skvělá!!! :-))))))))))
  • Langerová,nedodržela jsi slovo!!! Víš,otom????Jo,říkala jsi,že nikdy nenatočíš,nikdy nebudeš propagovat nic a přesto,jsi naročila reklamu!!!! PS.Radši příště nic neslibuj,jinak to dopadne špatně!
  • Nejlepší zpevačka

Anetka je super!!!Jednička
  • LAVAZZA-NE,NE,NE

1.)ANETA NIKDY NEŘEKLA NIKDY nebudu vystupovat v reklamách Řekla že zatím né ,že po superstár jí to přijde jako podraz vůči lidem kteří ji posílaly své hlasy .Až později až něco dokáže a lidi uvidí že ji hlasy neposílaly jen aby se ukazovala v reklamách. 2.)Výtěžek z reklamy poukázala na charitu 3.)s reklamou se vnitřně ztotožnila ------------------------------------- nyní cituji z rozhovoru anety pro média: ------------------------------------- Takže , jak zpívá Janis Joplin, "auto má své kouzlo a nemusí to být jen mercedes"? Ale jo, klidně se do mne pusťte. Nejde o žádné kouzlo, firma sponzoruje nejen mne, ale celou kapelu, půjčila nám i auto, v němž vozíme aparaturu na koncerty. To přece k tomu patří. Bez sponzorů se dneska žádný zpěvák ani skupina neobejdou.
  • aneto,jsi nejlepsi.ja budu mit k vanocum tvoje cedecko spousta andelu.
  • Aneta

... je to pizda. Kdo vi jakou ji ma... vyholenou???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit