-
Pro anetky
Ne,ne,ne,Anetky Podívej se jednou to řekla a basta!!! Nesnaž se to za ni skrývat a zatajovat!!! -
aneto mas pribuzny v chebu-vzd.sestrenici-tak vyhledej a poradne zaparime-jsi fakt dobra a kasli na ty hovada vydlacký s iq-houpaciho kone
-
pro christinku
Aneta se chová přirozeně! Na nic si nehraje!!! :-)))))))))) -
pro hahanku
Aneta je krásná kočička!!! :-)))))))))) -
Langerová////Horváth
Konečně mladá kvalitní osobnost , řekl bych že den bez jejího hlasu není pro mne ,tím správným dnem . "Připomínky" malé hrstky odpůrců Anet. jsou určitě přínosem , ale většina lidí ji prostě bere, troufám si napsat zbožňuje . Jak řekl ondřej soukub Aneta zpívá jako by se nic nedělo a ono se děje - Aneta nastupuje na pomyslný pěvecký Olymp jako by se nic nedělo a ono se přitom děje . 2 superstár Horváth mi byl sympatický, posílal jsem mu hlasy nyní z rozpaky sleduji jeho namlouvání s tv novou jako by nevěděl že tam jde jen o konkurenční boj ,kde bohatší vyhrává a kdo prachů nemá tolik tak ho hoši z novy po použití spláchnou do h----u.......zdá se mi taky že Horváthovy chybí ten správnej rajcovní drajf v muzice. cd to jen dotvrzuje,není o něj zájem. Takže prosím braňme Anetu - jen zdravá konkurence a to Aneta je, je opravdu nutná z důvodu zkvalitnění naší hudební scény. A hlavně si oblíbení pěvci budou svoji pozici muset obhájit svojí uměleckou kvalitou a nikoliv skandály ,známostmi, kupčením a pleybekem. -
To ufounek:Jo,moje rec, plne s tebou souhlasim ;)))
-
je to děsně směšný.....vyhrála superstar a nic....pořád jenom,,sem sváááááá,sem přirozenáááá'' je děsně naivní souhlasim s christinou!!!!!!!
-
ahoj mame tě rady,ale přidej na vzrůstu své kariéri.
-
pro sylvu
Aneta není směšná!!! Aneta je osobnost!!!!! :-)))))))))) -
Jsi fakt skvělá
Ahoj Aneto máš fakt skvělý písničky.Prostě Šarina na tebe nemá!!!!!Ani tě nepozvala na svou trapnou show,ale tobě to může být asi u.........Na její namyšlenej frnák a krásný příčesky se nemůžu ani jedním okem podívat.Ty krásný příčesky myslím ironicky !!!!!Těším se na tvé nové písničky.....čau a měj se P.S.neboj nejsem teplá