Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim.
  • slavík

Vendo neznáš mapu,tak to nehodnotˇ,. když na to nekoukáš a ani tomu nerozumíš ,jak sám píšeš. Tady na těchto stránkách je to záležitost kultovní. Aneta ve finále superstár dostala téměř 2,5 milionů hlasů. od konkrétních osob je to samozřejmě menší číslo . Někteří jako já posílaly hlasů více...Ty jsou víceméně k dispozici dodnes .Odhaduji tak 100 000 skalních , tak 1 až 2 miliony těch spících fandů .Těm ostatním alespoň nevadí ..... Byl to prachobyčejnej šťulec na anetu , zařídily aby to jenom Anetě moc neznělo to jednak a taky tam chybělo to důležité souznění diváků jako má od lidí na koncertech, kteří jsou naladěni na stejné vlně.Taková zpětná vazba kterou Aneta potřebuje..V podrázkách je nova nedostižná to je známá věc. Už si někdy vůbec slyšel zpívat třeba Gotta jen tak na živo? Já jo nevyznělo to a byl to úplně obyčejnej karel od táboráku hlasem a intonací . ANETA UDĚLÁ NEJLÍP KDYŽ NA ŽIVO ZPÍVAT ve slavíku nebude nebo ještě lépe zaspívá v doprovodu celé své kapely. Proti playbeku to jednoduše není ferplej .
  • pekny hovno teda to vam povim coto poslouchate za srajdy aloha -volové nakopal by sem vam koule čuraci
  • je dobrá!

Ahojvšichni Aneta je dobrá zpěvačka-ale myslim si že později po ní neštěkne ani pes!po nikom ze superstar!!!!
  • Aneto!

Zajdem spolu do kina? Máš čas? Honza :)
  • lintushka92

Všechno neeej k 22. narozeninám!!

.. a mnoho úspěchů do budoucna!
  • Jo, tak to záleží jenom a jenom na ní.
  • ses super

aneto ses super
  • Ahoj Anetko,v super star jsi byla skvělá,posílal jsem ti hlasy.Byla jsi prostě nejlepší v neděli jsem se díval na super star abych ti pravdu řekl hrůza.Tak já už musím končit.Sorry za chyby.
  • sice to záleží na ní al ejak jí tak vidim tak po ní ten pes vopravdu ani neštěkne....já jí nesnášim ubožačku!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit