Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: avril vs. britney

Ta dnešní mládež,to je hrůza,co? Nejspíš to posuzuješ podle sebe,k tobě by to totiž sedělo... *15*
  • jana291995

Pepino:JDI DO p..E....nevím jestli jste tak natvrdlí,a nebo to jenom děláte..ach bože,ta dnešní mládež
  • dianna114

Brit už dávno nemá problémy s alkoholem,takže jdi do prdele,Jano!!! *1* *1* A její písničky i videoklipy jsou o hodně lepší,než ty od tý zmalovaný krávy Avril. *15* *15* A tancuje taky líp Britney! A Britneyino nové CD se skvěle prodává,tak Avril má důvod jí závidět. *15**15**15**15*
  • lucka222

Re: Nevěa...

mno já nevim....nevěrná si myslim že ne ale že se snim rozcháuí tak to si myslim je pravda...
  • jana291995

Re: Re: Re: avril vs. britney

*1* mě to tak napadlo,a je to pravda *1* no a né´snad??
  • sharpay1995

Re: Re: avril vs. britney

To teda je!!!! *15*
  • Re: AD v česku avril a parfém

Tak Abbey Dawn se dá už hafo dlouho sehnat v česku na aukro.cz a teďka si nějaká holka založila ten internetovej obchod s Abbey Dawn...jakej ty myslíš ???
  • Re: Nevěa...

to je blbost *1*
  • jana291995

Re: Re: AVRIL IS BEEEEEST

To víš,já mám pravdu vždycky *15*
  • jana291995

Re: avril vs. britney

No Britney je možná tak lepší v chlastání
  • avrilie

Re: Bravo

co hned vyšiluješ? jen sem řekla zhe tam jsou skoro většinou drby a je to pravda,tak nwm o co ti de?!? *1* já taky čtu BRAVO!!chápeš?
  • dianna114

Bravo

Bravo je ten nejlepší časopis a když vám vadí,tak ho nečtěte!!!!!! *16* *1*
  • avrilie

kec!!bravo nemá co vymýšlet,v bravu jsou skoro všechno jen drby!!!! *1* *3*
  • avrilka279

já to mu taky nevěřím myslím si, že by to Avril Deryckovi neudělala.
  • sharpay1995

Nevěa...

Hej lidi dneska psali v Bravu že je Avril Deryckovi nevěrná s nějakým Brandonem Davisem!!!! Já tomu tada nevěřím!!!!A co vy na to?????????????
  • veris-avril

AD v česku avril a parfém

nechápu proč tu řešíte takový chujoviny když se stalo něco skvělýho Avril vydala svůj první parfém!!!Měl by se objevit aj v česku a nese název COMPLICATED ale víte co je ještě lepší??že je Abbey Dawn v česku!!!!!Jak jsem to viděla tak s emi upe zastavil dech bo to je pro mě super zpráva je to sice jenom intrenetovej obchod ale je to tu!! v Česku!! ještě že mám brzo narozky *1* už si vybírám hadry je tam sice toho zatím málo bo se to teprve rozjíždí ale tu mikinu kterou chci tu červenou v které fotila photoshoot na canon tam je *14* já se asi zblázním je tam za 1500 tož nekup to *13* *15*
  • sharpay1995

Re: AVRIL IS BEEEEEST

jana291995: Máš pravdu Avrilka si váží všech svých fanoušků!!!!!!!!!!!
  • sharpay1995

Re: avril vs. britney

hele pro tebe je lepší Britney, ale pro nás je prostě nejlepší AVRILKA!!!!! A to se nezmnění!!! NApsala sto tady tak v poho no, ale prosím tě (já a asi i další fanoušci Avril) aby už tohle téma moc nerozváděla jinak tady zase začne hádka!!!!
  • dianna114

avril vs. britney

No to si piš,že je Britney lepší,než Avril! *3* *15*
  • jana291995

AVRIL IS BEEEEEST

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ:uŽ si dejte pohov..jako fakt...nemůžete srovnávat takovou mladou talentovanou holku,se starou Madonnou..to nejde...víte jakej tu byl klid,když už dostali rozum i ti,kteří se snáma hádali že je Britney lepší...pro nás není..můžete si říkat co chcete,ale prostě nebude pro nás nikdo lepší než NAŠE AVRILKA...a je mi jedno co si o mně budete myslet,nezajímá mě to..je mi to fuk,ale neurážejte Avril...mi Madonnu taky nebudeme napadat..je to už trapný,jak na ni každej nadává...Madonna je hvězdou leda kvůli tomu,že jí je přes 50 nebo 60 a umí udělat provaz,že zpívá ve svých letech,proto je slavná...ne proto,že umí otevřít hubu a zazpívat,to umí každej...kdežto AVRIL je talent...váží si svých fanouškůů...A CHYTREJ ČLOVĚK SE MĚ ZASTANE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit