-
Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
avril dotoho dotoho -
Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
ahojky mno nahodou evril ma hezke klipi a hezky spiva rozhodne lip nez madona hm pp *3* *15* -
Avril je trapka,Madonna je úžasná
No,chtěla bych vidět,jak vypadáš ty a aby bylo jasno:Madonně je 50,ne žádných 70! *13* A vypadá skvěle,o hodně líp,než ta vaše zmalovaná blond'atá nicka a pokud se nepletu,tohle je přece diskuse o Avril Lavigne,tak nevím,proč už konečně nenecháte Madonnu být,zbytečně si akorát koledujete o další hádku,kdyby si to(co tady píšete) přečetl nějaký Madonnin fanoušek. *1* Já Madonnu moc nemusím,ale aspon se na ní dá koukat, její písně jsou poslouchatelné a klipy k nim nejsou nudné,což se o těch Avriliných říct moc nedá! *1**1**1**1**1**1* -
Vonavka
http://blogoav.blog.cz/0901/tak-to- je-ona-vonavka-avril Tak konečně TO JE TA VONAVKA AVRIL,NA KTEROU ČEKÁME DOCELA DLOUHO..SE MRKNĚTE NA MŮJ BLOG www.blogoav.blog.cz *15* -
Re: avrillllll
Kdybych byla chlap, tak jedu s váma!!!!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Jaj asi se trochu opakuju... *15* promiň Luci, nějak mi to uteklo *1* -
Re: Re: Re: :o)
Jo já to taky četla, ještě se tam psalo, že Deryck přišel na nějakou akci s nějakou babou a Avril na to řekla, že to bolí, ale život jde dál...je to nanic jestli se fakt rozchází! *9* *7* a těhotná není....teda myslím... -
Jedu s tebou!!! *3* *14* *4* -
avil:-*
jaj nechapu komu se muze libit madona taka stara devka ma snad 70 let a vypada jak cuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* -
xD -
avrillllll
tak jestli je to pravda,tak je Avril volná *14* jedu do Ameriky!!Avril už jeduuuuuuuuu *14* -
Re: Re: :o)
Já nevim ale ted bylo v Bravo Girl že se snim rozchází a že to zveřejnili že se rozcházejí kuli tomu ze Deryck nemuze prekousnout jak je Avril uspesna a taky ze uz spolu nejakej cas nechodej na vecirky a na jednom byl prej Deryck s nakou cizi holkou jako ja nevim ale myslim ze je to pravda Avril prej na to rekla boli to ale zivot jde dal ... takhle to bylo v bravu aspon xD -
Iluze spadly
Já kdysi avril zbožňovala,ale potom,co jsem si přečetla text girlfriend,všechny ty iluze ze mě spadly. Jo,text byl v češtině. A takovádle píseň je tak akorát pro hulváty a ty,co mluvěj sprostě. -
Re: Re: Re: Re: Avril rozhovor
No to sic ev9m,6e vzdala to CD All You Will Never Know...ale to sou stary songy..tak at maka raci na novym albu *15* -
Re: :o)
Ale pravda 100% není, že se Avril rozchází s Derickem. Myslím si, že tentokrát je Avril opravdu těhotná. -
jeste neco ..
ted sem koukala na net a takovi keci jako ze je avril tehotna tam jsou uz nekdy v roce 2006 a tam pisou jak se ji zakulacuje brisko xD pak je tady z ledna 2008 dalsi drb ze je avril tehotna a pak jeste z dubna 2008 to uz by byla 3nasobna matka xD ja nevim ale myslim si ze neni tehotna xD -
:o)
mno já četla v bravu že se s deryckem rozchází tak snim prece nebude mit dite... -
Re: Re: Re: Avril rozhovor
to 4CD už ji vyšlo a na tom sou všechny písničky co se nevešly na ty 3CD co zatim vydala.a nemusi to bejt pravda,vždyt to znáte napíšeto jeden blog a hned to opíšou dalsí z toho a je to nakonec všude *3* -
Re: nevim nevim
Jůůůůůůůůůůů.to je můj blog...já nevím jestli je to pravda nebo ne..našla jsem to na netu:)...ale díky za reklamu *15* jak se vám blog líbí? -
Re: Re: Avril rozhovor
A kde jste to četli ?? JA na wild-girl.blog.cz..tak jestli je to na víc strankách,tak na tom asi něco bude *9* a ještě jsem slyšela,že má vyjít její 4 CD ještě tento rok..ale nedává mi to vubec smysl..jsem z toho uplně blbá