Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilie

Re: Re: Re: Re: Re: ignorujte

já už ani nwm která je která,aŁe neřeším,wíš,wšechny jste DyŁinky!!
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: ignorujte

Jasně. A o co se asi DOMCA snaží u dianny114? Už chápeš? *1*
  • avrilie

Re: Re: Re: ignorujte

no a widíš ty jdeš už konečně na diskuse Madonny ji bránit a co my sme se tady jako celou dobu pokoušely?už chápeš? *1*
  • maddy

Re: Re: Re: ignorujte

Přesně tak....co by sme se tady zahazovaly a plejtvaly slovama, když tu stejně maj všichni postavený palice *5*
  • dianna114

Re: Re: ignorujte

dianna114 umí držet slovo a bude jen na diskuzi Madonny,tam jí je totiž daleko líp. A nezapomente,diskuze je od toho,aby tam KDOKOLI psal své názory,ale vám odlišné názory očividně vadí. Takže se nebojte,žádná válka už tu nebude a vaše diskuze bude jako dřív nudný fanklub,kde jen všichni píšou,jak je Avrilka úžasná. No nic,já jdu do diskuze Madonny,musím bránit Madonnu před těma trapákama,kterým sice vadí,když někdo jde na diskuzi např.Avril,i když mu Avril vadí a sám tam pomlouvá Madonnu. *15* *15* *15* *1* *1* *4* *5*
  • sharpay1995

Re: ignorujte

Přesně!!! Ale jestli diana114 drží slovo tak už tady nepoleze!!!! takže by tady mohl být klid!!
  • sharpay1995

Re: Avril

my (fanoušci Avril) tady normálně o Avril dizkutujeme, lae někdy se sem hold dostanou lidi kteří tady rozpoutají válku(nemyslím nikoho určitého, je jich tady totiž dost)
  • Avril

Smim se zeptat,proc pomlouvate Avril? Myslim,ze i ted ma hezke pisnicky.Jasan Sk8 Boy,Nobodys Home atd,byli nej.Ale Avril je ted starsi a treba jenom chtela zvolnit!Prosim o smysluplnou diskuzi,je demokracie,takze muzeme rozumne diskutovat.
  • porshecarera

Re: ignorujte

jj pravda sreme na ne
    *5*
  • avrilie

ignorujte

heŁe vyserte se na ty krávy co tady píšou zhe Avril je to a zse zhe to...,prostě Avril je pořáĐ pro nás skvěŁá a váš názor nás nezajímá,kĐyž ju nemáte rádi,tak sem neŁezte *1* *16*jste fakt trapní pi** co nemají jinačího na práci a musí pomŁouvat,fakt zralý na psychynu *1* *15*
  • porshecarera

Re: Re: jaja

jj pravda
  • Re: Re: Re: Re: vlasy?

přesně v pubertě vlasy tmavnou máš pravdu avril nebyla obarvená na hnědo taková přírodní hnědá by snad ani nešla z barev na vlasy *4*
  • Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

děte s tim už do prdele prostě avril je pro nás fans avril nejlepší tak se děte bodnout ste fakt kokoti
  • Re: Re: Re: a ty domco

jj mas pravdu!!
  • Re: Re: Re: jaja

mimidebar02@yahoo.com
    I Am Miss mimi, .. našel jsem to slyšel a vybral zajímá vás, nejen, že jsem opravdu potřeba, aby s vámi mluvit, budu mít zájem o nás je blízkým nebo obchodním partnerům, odpověď na moji e-mailovou adresu ..... (mimidebar02@yahoo.com) tak, že můžu poslat nějaké fotky mě a řeknu více o mně. Budu rád začít s Vámi na začátku tohoto yaer, vím, že to může být naše roce spokojenosti. E-mail (mimidebar02@yahoo.com) v pořádku. Nashledanou.
    tvoje mimi.
  • morbidsoul

Re: Re: a ty domco

naprosto s tebou souhlasim...akorat v jednom Avril uz ani nehraje poprock ale pop.Hodně se změnila *9*
  • morbidsoul

Avril

dřív jsem ji strašně žrala...byla pro mě dokonalá...
    Hlavně se mi líbily její názory *1* ale teď?Od tý doby co se z ní stala namnyšlená blondýna a dělká přesně to na co dříve nadávala a čímž dříve opovrhovala ji nesnáším
  • 130killer

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
    kouknete se
  • Re: Re: jaja

hele britney prosla velkym testem a uspela na jednicku! vis jaka to je pro svet uleva ze se vratila! na ruznych cenach lidi si ztoupnou zato co urazila ji zvlkanej podporu!ja kdybych byla zpevacka tak bych byla porat stejna a moje hudba taky!mozna bych se vic udrzovala byt heska!a slava nezmeni kazdeho!
  • Re: Re: a ty domco

sorry mam tam chyby pisu rychle'!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit