-
Re: a ty domco
AVRIL lhala v tom ze mela image drsny holky a potos se zni vyklubala barbie jak rekla dianna! najednou navrhuhe kolekci kreta je heska! ale porat vnem fyguruje fiaolovam,rúzova a cerna!!sami ruzovy a pritom v roce 2002 nosila super skate veci vis jak ji to sluselo nez ted vypada jak zmalovany koste!porat nahrava pisne ve kterych se tanci!!zacala tancova!ani kravatu si nevezme!ma ruzovy meliry jak barbie a uz se taky chova jak barbie!chybi mi ta drsna holka ktera porat ukazovala fakace!!!!aůe zato britney se nezmenila jo toci vic sexy klipu ale porat jede pop!a co Avril hraje poprock a pritom rikala ze nechce hrat pop! tak nevim! -
Re: Re: jaja
hele sklpani jo!nevis o popovich hvezdach nic!vy si zerte tu Avrilku ta stejne se taky zachvili objevi v lecebne co vis! -
angel15:Aby bylo jasno:Britney není žádná fet'ačka,fetovala před 2 rokama,oholila si hlavu,byla v léčebně,ale to je minulost!Ted' už je zase na vrcholu,její nové album Circus se skvěle prodává a s fetováním skončila! *13* Ona dokázala to,co by se podařilo málokomu-byla na dně a dostala se zase na vrchol! Takže by pro příště bylo lepší se radši informovat,než zase napíšeš nějakou kravinu! *5* A přirovnávat Helenu Vondráčkovou k Madonně-to je taky pěkná kravina. A není pravda,že popularita změní každýho,tak třeba Bianca Ryan a Rihanna se nezměnily,protože nejsou takové,jako ta vámi věčně opěvovaná Avril. *4* -
a ty domco
mužeš mě ukázat jedinou osobu ,která v životě nelhala?,ale tim netvrdim,že je lhařka,jelikož nevim v čem lže? -
Re: jaja
co sem spete nějakou britney,vždyt to je jen fetačka,nezodpovědná ženská,alkoholička a navíc blázen!
další Pussicat Dolls to je taky goool,jediny co uměj je ukazovat svoje tělo kromě tý jedny ta umy zpivat a madona=Helena Vondračková:D
a k tomu že se změnila,tak co se divíš,copak de zpívat pořád o tom samym a stejně?je to prostě holka co chce vypadat krásně a neříkej,kdyby si měla tolik peněz a popularitu,že by tě to nezměnilo!!!to změni každyho!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Ujasneni
Jsem zvědavá.......Stejně tady akorát vyhrožujete,ale do diskuze o Madonně asi stejně nikdy nepůjdete! *4**1* Akorát se nás snažíte zastrašit!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* -
Re: Re: Re: jaja
Nemáš zač.......když má člověk pravdu tak se to musí ocenit *3* *5* *3* -
jaja
dianno! to ja taky drive poslouchala Avril! mela sem ji nejradsi!Z pocatku to byla fakt dobra muzika k jejimu stilu! v ŕoce 2004 to bylo taky ok!ale ja prisel rok 207-2007 tak to me hodne zklamala deska the best damn thing je fakt a opravdu uboha uz ani nevi o cem psat texsty radsi tam hodi hej hej a jeto!Avril se mi zhnusila!ale nejradsi mam britney toje moje zlato!Madonnu a christina agileru!Avril je nictka! aspon pro me! -
diky! *14* -
Uplně s tebou souhlasim......máš naprostou pravdu *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: jaja
a me Avril nevadi! a nerikam ze ji nemam rada nebo ze ji nenavidim ja jen rikam pravdu ktera vam dojte az vam vude 30let! a moje mala segra taky zjistila ze Avril porad mele dokola to sami!a zpiva porat ty sami pisnicky a to ji je 6!tak nevim!ale ja opravdu nerikam ze Avril nenam rada! -
ja nepomlouvam! ja jen rikam pravdu!meje touplne u prde*** co poslouhate ja vam Avril neberu! a na tuto diskuzi muze chodit i ten co posloucha metal,j-rock a dalsi stily takze nevim co mas za problem! ja nechci a by si nekdo myslel ze vas zato zabiju ze poslouhate Avril! *13* -
ale i tak prostě tě nechápu zhe sem Łezeš a pořád taĐy nadáváš o Avrilce,nechci ti nadávat,aŁe ať si každej posŁouchá co chce,aŁe tohŁe mi přijde na hlavu,chodit na diskusi toho koho nemáš ráda a pomlouvat ho tady před fanoušky *7* *1* -
hej ty si dobra holka!mi aspon vime co je to kvalitni muzika! -
no bavi no!tobe to vadi!pokud se nepletu tohle je diskuze ne?! -
DOMCA má naprostou pravdu:Madonna,Pussycat Dolls a Britney jsou nejúžasnější interpreti v hudebním světě. *4* Avril,Miley aj. jsou proti nim úplní trpaslíci. -
baví tě to pořád sem psát? *8* *16* -
nahodou umi britney hesky zpivat sice nema na christina agileru ale umi!a jeji muzika je o 100procent lepsi nez Avrilina!nebo jak se to zklonuje!ale nekdy si ji poslechnu ale zpis ty starsi hyti!to jeji hej hej i don t like your girlflend je uz trapny jeto heska pisen!ale na nove album britney spears circus nema!ale je to muj nazor ja nechci ovlivnovat jine fanousky Avril ja jen rikam to so si myslim! -
jaja
madonna,pussicat dolls a hlavne britney!!jsou nej nej na celem svete!!a je pravda ze Avril je barbie porad nosi ruzovi hadry! a rika jak vsechny miluje!jeto ta nejvetsi lharka na svete! -
když to tak bereš,aŁe rači bych byla rači kdyby ona začla konečně zpívat naživo,jestli to vůbec umí... *1*