-
Ujasneni
AVRIL NEJ MADONNA KRAVA *14* -
Re: Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula
Já se do tebe navážím??!!! No nevi jak si to pochopila, ae já sem ti napsala že proti tobě osobně nic nemám a ať jsi té lásky a nepíšeš tady ty komentáře o tom jaká je avril nul(což asi těžko a te´d nemluvím jako fanoušek Avril ale jako člověk který ví že skvělou hudbu, miliony fanoušků na celém světě a taky nejsledovanější video na Youtube.com) a otom jak je ta vaše madonna úžastná!!! je to tvůj názor to beru,ale fanoušky Avril to asi moc nezajímá když už chceš aby to všichni věděli tak to piš na diskuze Madonny, prosím!!! -
Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula
No tak si klidně poslouchej tu svojí Avrilinku,nic ti nebrání! Pro mě je Avril nula,stejně jako pro maddy a na 1.místě pro mě stejně vždycky byla a bude Britney Spears a Madonna! Jsem ráda,že nejsi jako ta sharpay1995 a hned se do mě nenavážíš,děkuji ti za reakci. *4**3* -
Re: Madonna je skvělá a Avril je nula
heY nebudu se taĐy s tebou srát a naĐávat ti,jen ti řeknu zhe kažĐej ať si posŁouchá co chce!!U mě je prostě Avril na 1. místě a vžĐycky to tak byŁo a buĐe a u tebe je na prvním místě ta tvá Madonninka! *1* takže o.k.?já ti tam taky nepíšu zhe Madonna je kravka(ikĐyž u mě je),aŁe narozdíŁ si to nechávám pro sebe,protože nebudu strácet čas naĐiskusích o Madonně,kĐyž ju neposŁouchám!!Aha zhe *8* *15* -
Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula
Rádo se stalo....za oboje.Já si ty jejich nadávky nebudu brát s srdci.....sou to jen naivkové......ty mě vytočit nedokážou.....Já je prostě nechápu. Nechápu, jak můžou o Avril mluvit jako o ňáký hvězdě a stejně tak nechápu, jak můžou nadávat Madonně. -
Re: Madonna je skvělá a Avril je nula
maddy,děkuju ti,že sis mě přidala do přátel. Ještě víc ti děkuju za tvůj příspěvek,který jsi (náhodou)odeslala ve stejný čas,jako jsem odeslala ten můj na 7.stránce!! *15**15*Ani nevíš,jak mě potěšil ten tvůj příspěvek,máš naprostou pravdu,Madonna je ikona,což se o Avrilce říct nedá*1* Budeš se muset smířit s tím,že ted' ti tu všichni fandové Avril budou nadávat,tady to totiž není jako na diskuzi o Madonně,tady nikdo nesmí o Avril napsat nic špatnýho,jinak se začnou vztekat *1**1* Až na avril-nely tu totiž většina z nich neumí přijmout jiný názor. *9* -
Madonna je skvělá a Avril je nula
Tak hele vy zajebanci.....vy ste uplný retardi, když tady tvrdíte, jak je ta vaše Avril dokonalá.....jenže NENI...myslíte si, že na ní nikdo nemá že? Opak je pravdou......oproti Madonně je nuuuula. Madonna je totiž neeeej. A jestli ste si ještě nevšimli je to světová ikona, tak tady držte tlamy jooo. -
avril
ahoj...jestli si myslite ze avril je nej zpevacka jako ja tak mi nejde pls hlas(teda i pro avril ze je to nej!!)
http://wenisek13.blog.cz/09 01/1-kolo
sem tam jako ajulina..... *3* -
Re: Re: Re: vlasy?
jj to wím zhe kĐysi měŁa,aŁe byŁa to spíš tmavší bŁond a pak jak byŁa někĐe v pubertě tak se jí ty vŁasy ĐaŁy na světŁe hněĐou aŁe asi se jí neŁíbiŁa příroĐní barva tak si ĐaŁa hnědou barvu,pak i hoĐně tmavou,pak si nechaŁa k aŁbu UMS promeŁírovat hŁavu,jak měŁa ty podbarvený vŁasy černou,pak měŁa ĐŁouho bŁonĐ a teď tam má růžovej meŁír.... *1* *3* *14* *15* -
Re: Re: vlasy?
jj měla blond dyž byla malá , kdydne se koukne tě na youtube jak malá avril zpívá doma :-) jestli neveříte :_)))) -
wvgd
Avrilka je fak superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr -
Re: parfemek :o)
jj vim , měl by vijít koncem podzimu 2009 *3* -
Re: vlasy?
Avril měla dyž byla málá blond vlasy , ale pak si je nachala dát na hnědo , a pak zase na blond *14* *4* -
Re: Re: Vlasy?
Nó taky bych řekla že už si vlasy nechá na blond!!! Ale kdo ví Avril je nevyspitatelná a tak je možné že zítra budeme číst na netu má zase přírodní barvu!!! *1* *1* *1* Né sranda ale stejně si jí nemůžu představit že má těď zase hnědé vlasy!!! *3* *14* -
Re: vlasy?
to já si mysŁím zhe už asi ne...možná zhe až buĐe starší! *3* *14* -
vlasy?
to mate jedno *4* jen mě to tak napadlo *3* to by mě zajímalo,jestli avril ještě někdy schodi ty blond vlasy a bude zase myt přírodní *7* *14* *14* -
Re: Re: Re: dotaz
Já už jsem to zkoušela, ale nejde to!!! Píšeto tam že hlavní fotka nejde změnit!!! -
Re: Re: dotaz
já wám nwm,ta photka je tam oĐzačátku a je prostě jedna z prvních oficiáŁních fotek od Avril!!kĐyby ste ji fakt vyměniŁi tak aspoň za hoooĐně moc pěknou!!!!AŁe wŁastně AvriŁ to sŁuší wžĐycky!!! *1* *3* *15* *14* -
parfemek :o)
newite kdy vyjde její new parfem??? *14*
*3* -
Re: dotaz
Jóóó to by chtělo vymněnit tu fotku, ale co já vím tak to nejde!!!! Ale nwm to jistě tak to můžem skusit!!!