-
Avril
Avril je ta nej zpěvačka i herečka je krásná je normální nevtahuje se jako ostatní ale je škoda že neni Češka ale i tak ji mam rad 4ever *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Praha
Tak uz sem to nak rozchodil, diky za pomoc :-)) Je to fakt dobry . -
Re: Re: :)
JEDINEJ KDO MÁ PROBLÉMY S PITÍM JE IVETA BARTOŠOVÁ,MY WINEHOUSE A BRITNEY SPEARS...TAK TADY NEROZŠIŘUJ KLEPY -
Re: Re: Re: avrilka ve filmu!
Jů..to sem taky četla no,ale ten film bude lžasbej určitě....ALE CHTĚLA BYCH FILM,KDE BUDE AVRIL V HLAVNÍ ROLI,TO BY BYLA BOMBA CO VY NA TO? -
Re: Show
Tohle to je fakt debilní otázka...proč se ptáš?TAKOVÝ DEBILOVINY FAKT...AVRIL JE NEJLEPŠÍ,A SLOVO "SHOW" JE PRO AVRIL SLABÝ SLOVO...TO SI PAMATUJ *8* -
wow
ach jo vypadat tak jako ona =c* -
Re: Re: Re: Show
jasně že jo *14* Avril je prostě anděl *14* *14* *14* -
Re: Re: Show
přesně táááááák *14* *14* -
Re: Show
No jasně že umí..o tom jsme přesvědčená..vždyť sem tu show na vlastní oči viděla *14* *14* *14* -
Show
Myslíte si že Avril umí udělat na konciku show??? *7* -
nej zpěvačka
avrilka je nejlepší,it s my girl *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: :)
No tak próblémy s pitím.... Avril si ráda vypije asi jako hodně lidí!!!!*15* Ale není to žádná alkoholička!!!!!!*13* Je i přesto naprosto úžastná!!!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: avrilka ve filmu!
tak to je super *14* určitě si ho koupím. -
Re: :)
hej holky nechci vám skazit naladu ale víte že avril má problémi s pitím?? jestli ne tak je to tak,ale ipřesto je fajn a mě se líbí a vam?? *3* -
Re: Re: avrilka ve filmu!
Tak to je sqjelí!!!!!!! *15* *14* -
Re: avrilka ve filmu!
aŁe jo mysŁím zhe je to tak.už Đřív jsem si četŁa v časopisu zhe Avrilka bude hrát přesně v tymhŁe fiŁmu jak si popisovaŁa!!! *15* takže nakonec to fakt asi buĐe!!!! *4* -
avrilka ve filmu!
cauky hej lidicky vite ze avrilka bude hrat ve filmu?:)ten film se jmenuje Twist of Fate (Zpletitý osud)
neco o nem:
Osou příběhu jsou Chrissie (Mandy Moore), dělnická dívka a Joe (James McAvoy), kteří se intenzivně milují. Jejich životy se nenapravitelně změní po automobilové nehodě, při které zabijí snoubenku vysoce postaveného muže a zločin neohlásí.
Drama, Thriller
Premiéra v roce 2008
Režie: Jennifer Elster
Produkce: Mark Damon, Alessandro Camon, Alexandra Milchan
Scénář: Wendy Riss
Hrají: Mandy Moore, James McAvoy, Avril Lavigne
newim co je na tom pravdy jestli si zas nekdo nevystrelil ale uz to koluj po blogach kazdopadne jsem vedava
*4* -
Re: Nuda
no to teda jo!!! Mě zrovna nic nenapadá tak skuste někdo nahodit nějaký dobrý téma!!!!! -
Nuda
Tak jak vidím tady už se nic neděje *9* *9* -
:)
Vím,že to tady určo je minimálně milionkrát...ale prostě díky Avril za TBDT...za Prahuuuu...za nejlepší a nezapomenutelný koncert mého života.. *4* *14* *14*