Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!

Já nevím. Ono je něco jinýho urážet Avril za účelem naštvání jejích fanoušků a něco jinýho je jen prostě napsat svůj názor. Já třeba úplně nesnášim Avril Lavigne,ale už jsem dostala rozum a přestala jsem lízt do její diskuze a psát tam o ní ty svoje názory,nechci štvát její fanoušky,který jí maj tak rádi,že prostě nechtěj slyšet pravdu,nechtěj přijmout jiný názor,názor antifanouška.Tak prosím respektujte cizí názory,já mám ráda třeba Katy Perry a taky neříkám,že se všem musí líbit!
  • Re: Re: Nehádejte se!

ja taky ale takhlee psat o avril nikdo nebude!!!!!no zejo!!!!!!
  • Re: Je to nánánánánáná

ty si bleeeeeeee ty *8* *8* *8* *8*
  • Re: hele

ty si blbec ty pitomi kretene ty se nenaucis ani slovo anglicky!!!ty mozecku zadubenej!!!!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *5*
  • Re: PRODÁM

ja chcy ty palagaty mociky moc!!!!! *3* *5* *14* *4* *14* *3* *3* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Praha

A nema tam bejt stahovani az kdyz to najde ??? Me to porad jen hleda , uz sem z toho na vetvi........ *9*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Praha

Ono tam má být stahování!!!!

jj, to zkousim ale za 20hodin mi to nic nenaslo. Sem zoufalej , Budokan schanim uz dlouho, je to asi nej koncert AV. Jo a nahore mi to pise pripojuji, nema tam bejt pripojeno ??? Diky za pomoc Venda.
  • sharpay1995

Musíš dát Avril lavigne live budokan!!! *15*

Jaky je klicovy vyraz pro Budokan ??? dal sem "avril live budokan" a za 15 min mi to nic nenaslo. Dikes V.
  • Cd

Lidi nevíte jestli už se dá někde koupit to CD All You Will Never Know ???? Já bych si je chtěl akoupit, alenikde sem je nemohla najít :( *7*
  • Re: Stará

Ohraný jo ??? Avril budu věrná na vždy!!! *14* *14* *14*
  • avrilie

Re: Stará

ty asi neznáš sŁovo věrnej fanoušek!! *1* pro mě její hudby nebuĐe nikĐy ohraná!!!!!!!!má nejŁepší jakou jsem kĐy sŁyšeŁa!!!!!!! *15* AvriŁka je prostě skvěŁá!!!!!! *14*
  • kiki.nnka

Stará

Její písničky jsou už ohrané...co na ní furt vidíte? *15*
  • Re: Re: Re: Re: Praha

4sharedu ve vyhledávači musíš napsat Avri Lavigne,když dáš avril lavigne,tak se ti nic neukáže
  • sharpay1995

Jj díky! Avril live Paris už mám a teď stahuju live Budokan!!!
  • avrilie

jj nemáš zač!!!Doporučuju ti aby ses poĐívaŁa na: Avril live Dublin,Avril live Paris,Avril live budokan!!!to sou koncerty ve velmi dobré kvalitě!!!!A samozřejmě je jich tam mnohem víc,aŁe musíš správně zadat klíčová slova atĐ!!HoĐně štěstí!! *15* *1*
  • sharpay1995

Jj díky moc!!!! Je to fakt dobrý!!! Už stahuju Avril!!! Fakt moc dík!!! *15*
  • avrilie

musíš si ho najít někĐe na seznamu *1* do vyhŁéĐavače napíšeš třeba ares download a někde v těch stránkách ti to najĐe... *3*
  • kaca007

Re: Popcorn

No....prostě...MEGA plakát *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit