-
Re: Re: Avril
hey přesně moje sŁova!!! *1* *15* *14* *3* -
Re: Avril
Mě se asi nejvíc líbila s podbarvenýma vlasama. Když se přebarvila na blond, zpočátku jsem si na to moc nemohla zvyknout, připadala mi jiná, ale teď jsem ráda, že je na blond, protože jí to moc sluší!! *14* Ona je prostě nejlepší!!! -
Re: Re: Avril
Je sexy..ale i s hnědejmě vlasama to nebylo špatný *4* -
Jo Avril s blod dospěla. Je sexy! *3* -
taky mě sere že se tak změnila..jko není to nejhorší ale přdtím to bylo lepší...a punk rock to teda nebyl, se tak jen oblíkala, ale styl hudby to teda nebyl... -
Avril
Jooooo Avril je super , moc jí to sluší jak ma ty blond vlasy a růžovej pruh , nemyslíte ? *14* *3* *14* -
Avrilkl
Avrilka je ta nejj zpěvačka a i herečka , navrhuje super oblečení je prostě Nejj !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* neznám nikoho kdo je lepší něž avrika *4* -
Re: Re: Cover na Girlfriend
jj přesně na Avril nemaj :-) -
Re: Miley nová Avril??
jj přesně to 2 než to 1 *1* -
Re: a ještě jednou Tamara
to je ale kra.... *9* jedna věc je někoho napodobovat,ale druhá věc je se stim eště takhle chlubit *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Blond
Mně se teda víc líbila s hnědými vlasy! -
Re: Miley,nová Avril??Hlavně to ne
No...doufám,že Miley bude alespon o něco lepší,než ta pink-rockerka Avril Lavigne! *15* -
Re: Tamara Angel -kopírka Avril
jo to o ní vím!!! *1* *9* *5* -
a ještě jednou Tamara
http://www.youtube.com/watch?v=f-yh jdPMGaM&NR=1 -
Tamara Angel -kopírka Avril
http://www.youtube.com/watch?v=T8Jc U_3dLSg -
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
no jen tak..o nic nejde *4* -
Avril!!
Avril oooo besttt *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* MILUJU JEJÍ HUDBU !! -
Re: Cover na Girlfriend
docela husty *4* ale na avril nemaj *14* -
Re: Re: Re: Re: Blond
To jsem byla ještě na hnědo,ale měla jsem zbytky červené a u kořínků kde jsem měla vlastní to chytlo dobře. Ale potom jsem se nějak zhlédla do Billa... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
proč? *7* no ségra mi možná koupí za 200Kč růžovou extra barvu,teĐa snaĐ a jestŁi jo tak si zase uĐěŁám hoĐně růžových pramínků,to kdysi měŁa taky Avril! *15*