-
Miley nová Avril??
Co říkáte na Miley Cyrus? Nová Avril nebo jen hvězďička co si brzo nabije čumáček? Myslím že spíš to druhý... -
Re: Avril
Mě je 18 růžovou beru jako každou jinou barvu a Avril je pro mě BEST. Ale je fakt že s novým CD změnila styl a to se nemůsí každému líbit. Ale kdyby byla furt stejná tak by to byla nuda *4* -
Blond
Hej holky šly jste některá kvůly Avril na blond a jak to dopadlo? Ona má totiš nádhernou blond *14* a já bych chtěla taky ale minule jsem vypadala jak pomeranž *15* *15* -
Re: Pište!!!
A proč nehodíš něco do placu ty, Sherpay?? -
nuda
no to se ti řekne ale co no :-) -
Pište!!!
Hej lidi pište!!! Poslední dobou je tady strašná nuda. Navoďte nějaký dobrý téma!!! *15* -
Re: Re: Fans
však zpívá dobře -
Re: Fans
jaaaaaaaaaaaa a sem na to hrdy *3* -
Re: Fans
asi mnoho -
Fans
Ahoj chtel jsem se zeptat kolik kluku tady je fanouskem avril. -
Re: Re: Re: Re: tak
tak ne,je jím dodnes-to jsem nějak špatně pochopil z článku -
Re: Re: Re: tak
Sorry asi nejsem v obraze, ale bývalý??? -
Re: Re: tak
já myslím jako,že je členem -Sum41-respektive bývalým *1* -
*1* *1* *1* *1* *1* Avril,že je popová královna???? *1* *1* *1* *1* Já teda myslím že je rocková princezna !!!! A neposlouchají ji růžový 13..já jsem 16 a nosím nejrači černorůžový hadry a to je velkej rozdíl!!!Avril fans jsou drsní!!!A né růžový vypatlaný barbie...To že někdo nosí černorůžovou kombinaci barev ještě neznamená že je sladkej!!A má best spngy!!Všechny!!! -
Re: tak
41letý jak něco ty.... *16* *13* *9* -
tak
ten váš Deryck ,je ten 41letý sumista -
Re: Re: Avril
Jo přesně tak!!! -
si ty vůbec normální? *10* avril byla taková prtože byla pubertačka víš jak by vypadala kdyby měla děcko a byla ještě pubeták. -
Hele tak mě je 13 a opravdu nejsem žádná růžovka, naopak takový lidi nemám moc v lásce, no ale jsou tu a tak je beru a já jsem tedy důkaz toho že jí jen "růžový"13 neposlouchaj a Avril je dobrá zpěvačka a neměla bys jí odsuzovat za to že se zmněnila- naopak si myslím že je to dobře, ale obě dvě Avril jsou sqjelé!!! *14* *14* *14* -
Avril
Škoda jen že se z užasny punk-rockovy zpěvačky stala popova kralovna....když ji poslouchaj samý "ružovy" 13 tak se ani nesmim divit...je to škoda co provedla.....měla na to bejt dobrou zpěvačkou *9* ale žadnou girlfriend poslouchat nebudu!! *1*