-
Re: Re: Čez arena Ostrava
Jo taky doufám že to klapne mno ted snad si to promyslí a budou kontaktovat manažera fernanda.Vyborně diky že jsi poslala email jsem zvedava zda ti napíši mě dnes napsaly 6 emailu mazec *1* *3* Dobrý den, kontakt na managera máme. Kdybychom chtěli, budeme je kontaktovat. S pozdravem. JK tohle psal jako posledni email *3* Já napsala tohle Dobrý den tak to je fajn prosím uspořadejte zde pro něj koncert zde jezdi jen ti co už tady byli a Enrique tady ještě nebyl pouze na slovensku všichni fanoušci jen čekaji že přišti rok ho někdo k nám pozve,Budeme moc rádi pokud by jste byli prvni a pozvaly by jste ho k nám do Čez areny jakmile by se vám to podařilo prosím ozvete se budu jen ráda a myslím že poteším všechny jeho fanoušky.Holky už psaly petici ale myslím si že petice nepomuže kdo by mohl pomoc jste vy a věřím že o tom ted budete přemyšlet *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojte dievcata
taky jsem ten videoklip našla, tady je odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=C7B5 Wk5bqqE -
Re: Čez arena Ostrava
ok e-mail poslán *3* -
Re: Re: Re: Čez arena Ostrava
mno jasně..ale tys psala jenom par arenam..tam jich je...třeba by některý zajem měli..to by mě teda HODNĚ moc mrzelo, kdybych Enriho neviděla..páč přes celou republiku by mi naši jet fakt nedovolili *9* -
Týjo no tak to je bezvadná zpráva!! *14* *14* *14* *14* *14* Tak snad to klapne!! *14* *14* *14* *14* -
Čez arena Ostrava
Holky ted jsem dopsala s nějakym panem z haly anapsal mi tohle Dobrý den, kontakt na managera máme. Kdybychom chtěli, budeme je kontaktovat. S pozdravem. JK psala jsem mu ze budu za všechny fans enrique rada kdyz o tom popřemyšlí a kontaktují manazera Enrique a usporadaji koncert ze je o nej velky zajem aby prijel musí to vyjít snad ted budou nad tim premyslet holky ted nam nezbyde nez cekat a pokud chcete tak piste vsichni do Čez areny ostrava a at vidi ze je nas mnohem vic pac to je asi jedina moznost aby neri prijel praha asi jen tak nevyjde:-(Jeidna sance je Ostrava poslu vám zde kontakt akdo bude chtit napise o konciku Kostecky@arena-vitkovice.cz tak do toho at tam píše co nejvíc fanoušku *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Čez arena Ostrava
Zkusím to mužeš ale mě z prahy psaly že neplanuji koncert proto jsem psala do haly v Ostravě a oni mi psaly že mam koncert nabídnout pořadatelum a ted do konce chtějí mi číslo na mobil *1* *1* takže jen tak by číslo nechtěly něco se možná dít bude *3* -
mno dobrá zpráva jak se to veme...pro mě to moc dobrý neni..Enri sice přijede ale já ho neuvidim... *9* *9* ..tam mě naši určo nepovezou..a nemužem se poptat ještě v Praze.dyt tam těch hal a aren je nejvíc.. *7* -
Re: Re: Informace..
ok.super..tak díky moc.. *3* jdu na to.. *15* -
Čez arena Ostrava
Tak holky odepsaly mi z čez areny ze by Enriška braly konečně super zprava ale koncert by se asi konal v Ostravě pokud manažer bude souhlasit pač v Ostravě ho chtějí ted jen čekam zda se někdo ozve od enriska napsala jsem vzkaz manazerovy a jeho tymu ze by jsem pro enriska mela v česku halu pro jeho koncik tak drzte palce aby enri prijel snad jsme vás aspon trošku potěšila:-)Držte palečky at se někdo z jeho tymu ozve *3* -
Re: Re: Re: Ahojte dievcata
určitě musel byt zakazany mě šel asi dva dny a už nejde. *15* *8* -
Re: Letenka Miami
no to je levný tak já balím kufry a jedem *1* -
Re: :D
to dítě není pravda *1* -
jo já jdu do toho! *15* *15* -
Re: Re: Ahojte dievcata
Jo tenhle videoklip jsme tu s holkama řešily už onehda *3* Fakt byl v některých krajinách zakázaný?? *7* Tak to je mazec! *15* *15* *15* -
přidávám se počítejte se mnou *1* hned bych letěla... -
:D
Cawte,holky...Tak som sem opäť zavítala po strašne dlhom čase...vlastne ani netuším,prečo som sem nechodila...ale jaksi som v poslednej dobe ani nesledovala novinky o enrískovi:Dviete o nejakých?okrem toho,že čaká s annou dieťa:D -
Re: Ahojte dievcata
este som chcela dodat ze ten videoklip bol v niektorych krajinach zakazany. -
Ahojte dievcata
Dnes som tak bludila po internete a nasla som tento videoklip, mozno ho poznate je dost stary no pre mna to bola novinka. Hlavne zabery po 3 minute su "zaujimave". http://www.youtube.com/watch?v=dIbo qN7ytBc&feature=player_embedded -
že váháš...napiš jen datum a není co řešit *15* *1* *3*