-
víte že když sou vždycky všichni spolu tak harry chodí po chodbách nahý to sem četla v popcornu a neustále nosí sponky a tak dále ... to je divný
-
socallmeharry je to jeho pravej FB ???
-
Hnus napudrovaNÝ!
-
-
seš ty
-
Ale néééééééééé Harry není humusák ,pod pojmem humusáka si představuji uplně něco jiného :(( Harry♥ je kocourek mourek :)
-
-
Harry a kocourek mourek?!
-
-
Tak to jsi jemom ty ten Hnus napudrovaný!
-
-
Viděla jsi ho někdy bez make-upu ? *1* Má ksicht jak čapí prdel!Je to gay šahá těm svojim chlapečkům(teplouškům) mezi nohy fuj! *12*
-
-
Nikdo nemůže za to, jak vypadá.
-
A viděla si ho vůbec bez make-upu ty?! Harry bude vždy vypadat bez make-upu milionkrát líp něž ty ikdybys měl/a na sobě toho make-upu tunu!
-
-
Přesně tak máš pravdu.
-
-
-
-
-
Jsou hrozný moje ségra je miluje!!Je to Martina už sem psala komentář! *10* *16*
-
-
klídek hatere...
ty je nemáš ráda? nechtěla bych....ale je to tvůj problém:)) -
Jedině kdo je hrozný jsi právě ty. Tvoje sestra je má ráda nebo je spíš miluje.Tak místo toho aby jsi její oblíbenou skupinu urážela.Tak bys jí měla trochu podpořit a neurážet je. Je to přece její oblíbená skupinu.Myslím si kdyby jsi ty měla oblíbenou skupinu nebo máš nějakou oblíbenou skupinu a tvoje sestra by je urážela tak by se ti to určitě nelíbilo. Skus se vžít do její situace.
-
-
jen škoda že je g.. podívejte se do google a obrázky harry styles g..
já málem brečím že ho tak miluju *14* *14* *10* *10* *14* -
-
On není gay sám to přiznal že není!!!!Aji kdyby byl pořád to bude náš Hazzouš!!!Já stojím vždy za ním! *14* *14*
-
on není gay na googlu je to samá fotomontáž *3* je krásnej má krásnej hlas, úsměv a je na holky co víc si přát *1* .... jo jenom by se měl naučit česky to je asi jeho jedina chybča *1* *1*
-
není neveř všemu co uvidíš, uslyšíš atd....
-
Cože? *1*
-
-
Jdete do pr... tivole Harry neni gay ma pritelkyni(I když nemám Kendall ráda)a ani Louis neni gay chodi s Eleanor uvedom te si to ku...!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
Ale je........je to největší gay všech gayů!!!!!!!!!! *1* *11*
-
-
nechci se nějak extra zapojovat do téhle debaty, ale jak můžeš vědět že je gay když ho neznáš a je celkem ubohý to psát. Neříkám, mě se třeba líbí, ale nevnucuji někomu jinýmu svůj názor a ještě ke všemu na internetových stránkách. Asi by ses nad sebou měla zamyslet co kde napíšeš, popřípadě řekneš *3* *4*
-
-
on nechodí s Kendall nebo snad ano ? :D
-
-
Nechodí s ní Harry ai Niall jsou single♥
-
-
mě se tak líbí.
-
-
harry je hnusné a je gey fuj :-( :-!
-
-
Hnusná seš ty a neuráže Harryho nebo One Direction nikdo z nich není gey mimohodem někteří mají přitelkyně ale jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a ty jsi nedokázaa nic až něco dokážeš tak se s tebou budu o tom bavit a já vým jáké je to něco v životě dokázat je to hodně těžké tak sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
*12* *11*
-
Mě se všechny pisničk od One directionu moc líbí *14* *14* *15* *15*
-
A po pravdě se menuju Taylor fakt *4*