Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* *3* *3*
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* zbožnujo a žeruho.......Johnny Depp *14* *14* *14*
  • yeah

jo to stim bratrickem buzicke m jsem myslela zaca ale chci se vas zeptat od kdy je johnny vase great star ja ho mam rada od ty doby co jsem videla pirati z karibiku jinak sem ho neznala *9* a ted vim ze to je skoda
    • lenkaaaaa

Re: yeah

já jsem ho milovala ve filmu střihoruký Edward a v ospalé díře...mmě vůbec žádní piráti neovlivnili *15* piráti jsou jen dobrý bonus navíc *3*
  • Johny je nej

Johny je prostě nádhernej *14* a je to úžasný herec nejvíc se mi líbil v pirátech z karibiku *14* *14* *14* *14*
  • Už se moc těším na filmy jako je Black Mass a Mortdecain!!
    Johnny jsi nejlepší!! KAŽDÝ VEČER UMÍRÁM LÁSKOU!
  • Johnny Depp

Johnny je fakt super herec kterého fakt mám ráda!!!!
    • Re: Johnny Depp

Tak to budeš určitě ráda, že v říjnu o Johnny Deppovi vychází knížka - biografie. A to dost obsáhlá a pochopitelně s fotkama!
      • Re: Re: Johnny Depp

o nem uz vyslo knizek.....koukni na nakej ten ofocoalni web..a uvidis.mazec...
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Jenže ta fotka bude v češtině...
          • Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

Ne fotka :-))) Knížka bude v češtině
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

no jasny.....ale spravny fanda by si ji precetl i anglicky ne???kdyz se s nim tolik holek touzi setkat tak by aspon mohly umet neco rict....ale je to super....
  • Tak jsem včera byla na filmu Dark shadow a řeknu, podle toho co jsem všude četla, samy hodnocení tak jsem byla na pochybách, ale po včerejším shlédnutí jsem velice spokojená.Moc podařený film. Moc mu to slušelo a hezky to zahrál.Všem doporučuji *3*
    • maryka13
      Také když jsem přijela z kina, nechápala jsem, proč ten film někteří tak strašně kritizují, jako jeden z nejslabších filmu Tima Burtona. Johnny opět nezklamal. Je to krásný film.
  • Já ho zbožňuju je super zagraje každou roli je prostě super *14* *14*
  • K cemu ti je adresa ?

A k cemu ti je ? ta adresa to za nim pojedes? nebo mu napises ceskej dopis ? dopisu mu chodi urcite plno tak si jednoho z ceska ani nevsimne. *9* *9* *7* *7*
  • gashira

pls podte sem...

www.dsgashira.blog.cz

*5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit