Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terishek

..

ještě 3
    • terishek

Re: ..

Re: Re: ..

a je tu 1000!!!!
  • The rum diary

Zajimalo by mě, jestli vůbec někdy bude mít film The rum diary premiéru. Zatím to tak nevypadá.
    • Re: The rum diary

mě osobně to nevadí,niak mě to nezaujalo ..všichni o tom mluví..no,uvidíme .
      • Re: Re: The rum diary

jako je jasné, že to nebude tak dobré jak piráty ale tak stejně mě to zajímá jaké to bude.
        • Re: Re: Re: The rum diary

Souhlas s Ajou. To je věc vkusu. Já se na The rum diary těším víc než na Piráty...
          • Re: Re: Re: Re: The rum diary

tak jako jo, to je jasný. Je to jiný žánr atd. Ale jako já to myslela tak, že to nebude asi tak vtipné a prostě ten film bude úplně o ničem. Premiéru bude mít na podzim. Už aby to bylo.
        • Re: Re: Re: The rum diary

Věc názoru a vkusu...já to mám úplně opačně :-)
  • Sweeneyka
    Můj nejoblíbenější film s Johnnym je Ospalá díra, kde hrál Ichaboda Cranea. Pak mám moc ráda ještě Sweeneyho Todda, ale Ichabod je pro mě kouzelnější *14*
  • martin.hubal

Piráti z Karibiku 4

Když čtu ty komentáře k pirátům 4, tak mě to místama děsí http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/ Těžko říci co od toho můžeme očekávat, ale já doufám, že jenom to nejlepší. Johnnyho výkon určitě bude bez pochyby nejlepší. *1*
  • antidicaprio

hmm

Tak jsme tu 2..XD
    • kacenka.konasova

Re: hmm

jsme tu 3 nezapomínejte na mě.. :) *15*
  • Výbornej Johnny Depp

Jphnny je mmmmmmmmiiiiiiiiilllllllláááááááááččččččččččeeeeee eeeekkkkkkkkkkk to je snad jasný *14* *14* *14* *14* *15*
  • Ne 3 :D

tak doufám že ste nepropásli ve čtvrtek Co žere Gilberta Grapea..já to viděla už poněkolikáté a pořád stejně dobrý, stejně jako včera Cry baby..což s českym dabingem nemělo takovej říz jako anglicky, ale stejně je to správně praštěný....tak co holky..pochlubte se:) *4*
    • Re: Ne 3 :D

dop***le Cry Baby? a já to prošvihla no ku**a to ne....ne.... ne.... to neni možný proč já vždycky prošvihnu film ve ktrým je ON...moje upa nejwětší láska jen ON Johnny Depp *14* *14* *14* *14*
    • antidicaprio

Re: Ne 3 :D

Cry baby?????????????, vono to bylo v tv??? kur.. ja to neviděla *16* *16* příště pls připomen. *3*
      • zewla

Re: Re: Ne 3 :D

Jako o Geapovi sem věděla pomalu měsíc do předu, sice jsem to viděla už aspoň 10x, ale stejně jsem si to natočila a den po tom, co bylo Cry-baby v bedně mě to kámoška řekne, že to tam bylo... Cry-baby sem viděla v AJ, to by mi nevadilo, u většiny je to tak nejlepší, ale nemohla jsem k tomu sehnat dobrý tituly, takže byly pořád posunutý... Tomě fakt naštvalo, že sem o tom nevěděla... *10* *9* *9*
        • Re: Re: Re: Ne 3 :D

no já se to taky dověděla asi pět minut před tim než to začalo...ale v originále je to lepší *3*
  • k sežrání!!! Skoro jako Simon Baker jak hraje Mentalistu
  • Supa,mrtě hustej

Johnnísek je fak slad'oučkej já ho žeru,je to nejhezčí chlap planety *14* .Mě osobně se nejvíc líbí ve Sleepy Hollow,ale takový Johnny pirát je taky k sežrání,ale nejlepší je v civilu to vždycky slintám. *14*
  • *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit