Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NIKY- to říká ta pravá.
    Lolí- Jo pos*reme. A tvoje názory si můžeme komentovat jak chceme a jsi sama protivná když sem lezeš. Jestli ti to vadí tak vypadni ze stránky Justina.
    P.S. Nauč se psát a pak si teprve otvírej tu tvou nevymáchanou držku!
  • aluska33
    Je mi jedno co si kdo o mě bude myslet!Podle mě prostě když nemáte Justina rádi tak co děláte na jeho profilu....Ale raději nebudu psát to jako"nechodte na jeho profil....atd" Protože to by tady zas bylo komentářů.....
  • Kazdej ma na neho jinaci nazor ja si myslim ze mu ta slava hoodne stoupla do hlavy a pak je z toho hodne blbej. A proti cemu vy beliebers alias debilebers bojujete ? Aby ste nekomu vyvraceli jeho nazor? Vite ze kdyz tohle budete delat
    .....
    Hm.no nic nezmenite.to je asi pro vas novinka co? Se nepose*te z toho blbecka..
    Ja vam to reknu takhle kdyz budete vyvracet nekomu jeho nazor tak to tim vic zhnusite no a pak se nedivte ze ho nekdo nema rad kdyz tady naka holka napise tomu kdo ho nema rad ze je blbej. Snad nekdo urazi vas nebo co ze ste tak protivni toje jeste slaby slovo!
  • loreta
    moje řeč *16*
  • Taky že ho neuvidíš, páč by si mojí krásou mohla oslepnout a kdo by tady pak s ňuňatou bránil Justýnu??? A na téma: Justin neni namyšlenej, dodávám akorát to, že seš totálně blbá!
  • aluska33
    Nikdo z něho nedělá chudáčka! Tak jasný,že není jedinej kdo dává peníze na charitu,ale šlo snad oto,že není namyšlenej a blbej Niky jo a co tvůj ksicht! raději bych ho ani nechtěla vidět!
  • a myslím tebe NIKY aby nedočlo k omylu *1*
  • Prosím dej mi na nějaky to video odkaz nebo napiš co si mám zadat tam do toho vyhledávání dík *4*
  • Hele myslím že už toho asi necháme ptz mě to neba:D jo je to zablokovany ptz mě tk nejde reagovat *1* *1*
  • Vy tady vsichni pisete jak on dava na charitu a jak je hodnej..hm je to pravda ALE JESTLI CHCETE NECO VEDET TAK VAM REKNU NOVINKU! vite kolik lidi dalo na charitu jeste vic nez on. TAK Z NEHO NEDELEJTE CHUDACKA!!!
  • Ty jeho deb*lní, jak tomu říkáte? Písničky? Jsem už slyšela a měla sem co dělat, abych se nepoblila!!! A co tady dělám? No, nejspíš píšu do diskuse Biebera, jestli sis nevšimla!
  • Souhlasím s ňuňatá!Justin má bezva písničky tak si je nejdřív poslechni a až pak kritizuj!!!Já taky nekritizuju ty co nenávidím např.Miley Cyrus a ani nechodím na její stránky tak by mě zajímalo co tady děláš když Justina nemáš ráda a taky proč píšeš takový deb*lní zprávy!!!Tak se do Justina nemontuj a jdi na stránky svých oblíbených osobností!!!
  • Myslim, že tou demencí myslela demenci belieberů...MucQ
  • Měla by sis VÁŽNĚ opatřit brejle, páč nevidíš, co je nad slunce jasný!!!!!! Bieber je namachrovanej idiot, co se tváří jako kdyby se měl každou chvíli po*rat a vy si všechny myslíte, že je to roztomilý!!!!
  • jo, jsem ráda že tě nemusím vidět protože bych se zblila. A když chce dávat peníze na charitu nrznamená že dělá reklamu na svatouška.
  • to ty taky :) a dík :)
  • Kronoss1
    Místo psaní kravin na internetu se jdi učit češtinu.
  • Kronoss1
    Mít tolik peněz jako on, tak taky něco dám na charitu, ale spíš bych řekl, že ty peníze poslali rodiče, protože on si bez povolení nekoupí ani rohlík.
  • Kronoss1
    To bys nepochopila.
  • A uvědomuješ si, že těma dolarama si akorát dělá reklamu svatouška??? Existuje jedna taková stránka, jmenuje se Youtube. Tam si můžeš najít videa, kde tvoje milovaná Justýnka ohrnuje nos nad lepšíma než je ona!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit