Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To víš, všichni chcou vidět můj nááádherný obličej, ale jenom někomu se to poštěstí! Sry, ale tobě zrovna ne :(
  • aluska33
    Jo a všecko nejlepší Jaxon!!!! <3 :)* ke 3. narozeninám
  • aluska33
    Za prvé oni spolu pořádně ani nejsou není to jistý!A za druhé nunátá snad jedna z mála co tady je normal v poho :)
  • a mě je šumák zase ta tvoje demence.
  • Justin že je nafoukanej? Dal už strašně moc dolarů na děti v africe a na charitu, tak jak může být nafoukanej? -.- A že je hnusnej jak p.del? To chci vidět tvůj nádhernej ksicht!-____-
  • Taky souhlasím ti co nemáte Justina radi tak co vlastně děláte na jeho stránkách jenom ho a nás Beliebers urážíte já taky zrovna nemám ráda Miley Cyrus a nachodím na její stránku a neurážím ji tam!!!
  • TWL, SELENA VÁŽNĚ NEMÁ ROZUM!!!!!!! Jak se s nim mohla dát zase dohromady?! Vždyť je hnusnej jak p*del a nafoukanej jak prase!!!!!!
  • kiss.miss
    njn kozy fakt nemá:D...ale stejně mi je nesympatickej si nemužu pomoct připadá mi jako zženětelej..a to si myslí dost lidi neříkaj to tak hezky jako já :)
  • Ahooj Prosím podívejte se na můj blog - http://markeet123.blog.cz/
    a napište mi prosím co mám na mém blogu vylepšit popřípadě co se vám tam líbí bud do komentářů nebo na email - markeet123@seznam.cz
    mooc děkuji :-)
  • "Džusem"? on má jméno;))
  • "pič/Ka" ještě lepší for.
  • to já vím, že jo, ale psát to je trapné, protože je to k ničemu a vyvolává to hádku typu:
    A: Justin zpívá jak holka!!!
    B: Nezpívá, akorát mu závidíš.
    A: Vážně, není mu co záviďět.
    B: Jý myslím, že je a pokd ti Justin vadí, tak sem nepiš.
    A: Já si můžu psát kam chci.

a tak to de pořád dokola.

Já vím, že jsem taky reagovala no, ale někdy tě to úplně nutí reagovat. Ale je lepší nereagovat, protože je pak omrzí to psát když na to nikdo nebude reagovat a všichni se budou chovat jako by to tu nebylo.
  • Barushka: Jelikož už nemůžu reagovat na tvůj poslední komentář(asi je to zablokované), tak to píšu k mému. Já jsem to pochopila, to tys nepochopila můj komentář. :) Už mě to neba, nechápu proč se navážíš do někoho kdo jen napsal, že Justin zmlátil fotografa. :D Já jsem nenapsala, že ho nesnáším, naopak, vůbec mi nevadí a to že pomáhá charitě je taky OK. Já to myslela tak, že poslední dobou je jeho chování mimo mísu. Už vidím jak mi píšeš vítězoslavný a trapný komentář, tak víš co? Napiš si co chceš, ale já myslela, že v naší zemi je "Svoboda slova" a že když tohle napíšu, nikoho to neurazí. To byl prostě jen můj názor.
  • Já tě asi něčim bacim, bacile!
  • Kronoss1
    Klidně bych mu řekl do očí, že jeho "hudba" je hnus a že je naprosto nevyzrálá osoba, která by si svá moudra měla radši nechat pro sebe.
  • Kronoss1
    Kdy a kde mi ji pleskneš?
  • Kronoss1
    Nebudou? Vsadíme se? A jen tak mimochodem, jestli jste rodina, tak byste si měli rozumět a tak 95% z vás umí anglicky říct maximálně "love", "forever" a Justin Bieber.
  • Kronoss1
    Hele, asi je to tím, že netrávím čas v okruhu 13 letých nevyzrálých skoro puberťaček, ale všechny holky, tedy slečny, co znám, se s tvým džusem líbat fakt nechtějí.
  • Kronoss1
    Ta gramatika, ta gramatika.
  • aluska33
    Nedáš si pokoj a furt sem polezeš? mno a ty to máš blbí ty s tý sví nevyrosteš!No jo,ale to je jedno s tebou se nemá cenu hádat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit