Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hateři..Vy máte tak nudnej život že se sere*e do Justinovo života.On že je namyšlený ? Řeknu vám bohužel pro jednu smutnou zprávu. NENI !!! Ať navždy žije Justin Bieber ! My family ? Beliebers...
  • Justin je legenda.. Justin toho zvládl víc než vy všichni dohromady.. Měli byste mít z něho respekt.. A né se mu jako čů*áci vysmívat!!!
  • nemáš rád justina proč??
    protože je tak talentovaný?
    protože je tak roztomilý?
    protože má takový úžesný kukuč??

tak víž co? seš de**l prostě justin je nejlepší člověk na světě tak se stim smiř a 1D na Justina nemaj.to je vše co jsem chtěla říct.

*10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • a ešte........
    keby ako vy hovoríte, nemal fanúšikov tak
    - vypredal by legendárne miesto madison square garden
    - mal by na twt 30mil. fanúšikov
    - vyhral by toľko cien
  • hey, vy držte huby !!! otvorit si ich možte iba ak my odpoviete na tieto otazky :

darovali ste niekedy peniaze na charitu ?
    koko zarabate ?
    kolko bab by dalo hocico aby mohlo mat co i len jeden vas vlas, co i len kvaoku potu - alebo sa vas len dotknut ? (nekeri by mozno len zaplatili aby sa vas dotykat nemuseli *12* )
    a je to váš názor ze je podla vas gay, alebo ste to len niekde poculi a opakujete to po nich ?!

Ked mi na toto odpoviete tak vam o jeho ohovarani nic hovorit nebudem !!!! ale pochybujem ze niekto by mal co i len odvahu mi odpisat !!!
  • Ahojte , já jsem Belieberka také ... Jako řeknu vám něco ... Já osobně na haterů jebu a ignoruju ich ... Nemám potřebu se s nima zaobírat , protože to že jsem BELIEBERKA nezmení ! Tak jich ignorujte i vy a uvidíte sami , že jednou jich to omrzí to mi věřte ! Přece nebudem my beliebers trapní a nebudem se taky zosmněšňovat .. Já vím že některé belieberky mají Justina až tak moc rádi , že prostě musí se pořád hádat s HATERAMA ..Takže můj návrh zní... Nikdo na justina nadávat nebude a kdo jo , tak ať si poslouží ... Mně to síce sere ale nic s tím neudělám ;) Takže milí Hateri, Hejtujte kolik jen vlázete protože nemáte na nás beliebers .. My jsme rodina takže stojíme při sebe ;) .. Já si nervy haterama ničit nebudu :) -Deníí
  • Nesnášiš Justina ? Proč ?
    Protože dokáže lidem 'vykouzlit' úsměv na rtech ?
    Protože následuje své sny?
    Protože 'učí' lidi následovat i své sny ?
    Protože tvrdě pracuje ve svých mladých letech ?
    Protože vypadá dobře ?
    Není tady všechno páč se to sem nevejde ale ten princip doufám chápete..! To on naučil mnoho z nás "Never say never"..takže Fuck Haters..!
  • Bieber to je moja viera,
    Bieber nikdy neumiera,
    pokiaľ bude tento svet budem kričať: Bieber is the BEST!
    Všetci máme Rinanny dosť nemá žiadnú budúcnosť.
    Lady Gaga nech sa schová my sme mládeš Justinová!!!!

Bránim Bibera!!
  • on nevie spievať?:DDDD daj si na youtube video a maj tam za ani nie týždeň miliony..;) keď budeš dokázať všetko to čo on a spraviš to čo on..;) tak potom si otváraj ústa!:)
  • Držte huby všichni hateři. Už vás mám dost, co jste dokázali vy ? Sedět na prdeli na FB a komentovat jakej je Justin buze*ant.!
  • áno áno..;) budeme..:) :D haters..:)) jak može byť gay keď chodil zo selenou? :)) zamyslite sa!:))keď dokážete všetko to čo on tak potom si otvárajte naňho ústa!:))
  • héééj všichni co tady píšete že je gay atd... jste totální debilové Justin dokázal to co nedokážete vy za celej život a co proti němu máte?? Zpívat umí jako nikdo jinej,pomáhá dětem v nouzi dává jim peníze co vy nevyděláte za celej život řeknu vám tohle: vykašlete se na něj když vám tak vadí ale neurážejte ho je to náš idol a my ho v tom nenecháme! Zamyslete se na tím co vám udělal a pak něco pište nebo říkejte on za to nemůže že je tak krásnej a dokonalej.Uvědomte si že on má Beliebers a tomu se říká prostě rodina když ho urážíte začneme urážet my vás!!!!
    V šude píšou že my patříme mezi nejvěrnější fanoušky!! nebudu vás tady prosit Ať ho máte rádi ale nenadávejte na něj A tento názor má půlka země :) ;) FUCK HATERS!!!!!
  • Forever belieber :* kaslite na tych pri******* haterov nestoja nam za to ked Si chcu urazat nech si urazaju ja Im ich nazor neberem ale minimalne polovica z nich to robi kvoli zavisti a ta druha Len aby zapadli do partie -_- !
  • vy si prostě neuvědomíte nikdy co píšete ? Justin toho hrozně moc dokázal !
    To on dává na charitu peníze!Pomáhá lidem! je prostě skvělý, ale vy? vy nic ! vy jen kritizujete, hejtujete a další pod. věci, jako co si myslíte? že jste drsný, tak když ho nemáte rádi prostě ignor! co mu závidíte tolik holek co má kolem sebe!? bohatství?to že on dokáže vykouzlit usmev na rtech dost lidem? protože vypadá dobře? protože daroval 100.000 dolarů pro chudé děti a děti bez domova ? protože má talent? vzpamatujte se! forever belieber kámo! je tady se mnou 47. milionů lidí kteří maji stejný názor! konec;)
  • Haters už jste fakt trapný s tím, že Justin neumí zpívat.Nechtěla bych slyšet vás,protože bych pak musela ohluchnout.On toho za ty 4 roky dokázal víc než někdo za celej život.A že je to gay?? OMB jste fakt trapný já myslela že gayové jsou na kluky a ne na holky když už jich pár měl.... *3*
  • ♥♥♥♥BELIEBER*_*FOREVER♥♥♥♥
  • Zavistvivý socialní debilové :* Beliebers forever *14*
  • I have Bieber fever♥
  • Konečně se ozvali Belebeři! Jinak vy hateři jděte s vašema blbejma komentama do p***le! Nikoho to nezajímá tak se klidněte! * Justin 4ever!!!
  • Sranda že tu na nete velké rečičky no za obrazovkou sa skrýva trapák ktorý mu závidí peniaze, baby, slávu proste všetko ;) Uvedomte sa ludia a potom sa snažte byť múdri :) Forever Belieber <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit