-
haters běžte do řiti! Nás -Beliebers váš názor nezajímá ;)
-
*16* Vy ste trapní ! Nechte ho už napokoju ! Ste úplně bez nápadu pořád si berete do huby jenom Juse a nikoho jinýho ! No jo já taky musím pořád mluvit o Justinovi je prostě úžasnej *14* tak se už konečně prozraďte že ho taky milujete ;)))
-
justin je naj!! miluem ho !!
-
přesně segra moje slova
-
hele lidi justin je prostě takovej a nikdo ho nezměni *1*
-
No však ty taky *3* ty neumíš číst říkala jsem to tobě! *15* *15*
-
VIDÍŠ?! Seš akorát do počtu. Či-li jedna ze tří milionů holek, co pro oči nevidí!!!
-
Jenom proto, že tim "zpěvem" vymývá mozky!!! Díky bohu, že sem imunní proti debilitě!!!
-
1. Může si chodit s kým chce.
2. Nauč se psát.
3. Neurážej názory druhých.;) -
Nezáviď , že ho chce přes 3 miliony holek.
-
tak a teď to teda podělal se selenou gomez se rozejít teda neměl slušelo jim to spolu a kdo řekne ne tak je blbej
-
ONI SE ROZEŠLI?! Twl, já už se lekla, že Selena nikdy nedostane rozum!!!
-
PRO HATERS JB: Mějte si proti němu co chcete, nás to nezajímá. Stejně tím nic nedokážete, akorát shazujete samy sebe. Tak si to užijte a neplette se do naseho zivota. Kdyz Justina nemáte rádi, tak nelezte na jeho profily a tak. Vubec vas nemusí zajímat.
-
Jžš ľudia uvedomte sa s tými trápnimi komentármi ako je že nič nedosiahol a podobne.. Veď on sa dostal zúplneho dna a úplny vrchol len vďaka svojmu snu .. Kto z vás toto dosiahol ?? Nikto ! Zamyslite sa nad sebou a opýtajte sa sami seba, čo vám urobil keď ho nemáte radi ? Nič vám neurobil, tak mu dajte pokoj .. Nekážemvám počúvať ho, milova ho a niečo podobné, ale uvedomte sa už s tými komentami, že je "gay", že "nič nedokázal" ... Pozrite sa na neho a na seba. Ani jeden z vás by nespravil to čo on !!
-
Panebože, nezávidte mu.. prestance na nej mít takovy keci stejne tim dokazujete akorat to, ze jste ubohy :)
-
Nepřála sem jim aby se rozešli, ale sem celkem ráda, že jo :D! Aspoň teď maj otevřenou cestu jiný, např. JÁ!!!
-
Uvědomuješ si, že odepisuješ úplně na něco jinýho, než sem psal?!?!?!?!
-
O to horší je, že miluješ tohohle d*bila, Ms. Středoškolačko!
-
Se ani nedivim, že ses do něj zabouchla! Když ani nerozpoznáš pohlaví!!!
-
For Beliebers
Beliebers já vás nechápu. Proč se hádáte tady s haters. Pokud sem někdo něco negativního o Justinovi napíše, berte to jako jeho názor a nekomentujte to. Spoustě z nich o to jde o vaše reakce.
Mějte Justina rádi, klidně ho milujte, lepte si jeho plakáty nad postel, pište tu jak hezky zpívá a tak dále, ale nepište tu Miluju tě Justine nebo Všichni haters Justinovi jen závidí. Je to vážně trapné.
For Haters (pro ty co nesnáší Justina)
Haters, to že nesnášíte Justina je vaše věc, ale nepište Belieberkám a Belieberům, nic špatného (pouze pokud se chovají normálně a nelpíšou kraviny jako Miluju tě Justine :* viz. můj vzkaz pro Beliebers) jen kvůli tomu, že ho poslouchají, je to jejich věc a jako oni by neměly vytýkat vám, že ho nesnášíte, vy by jste neměly vytýkat jim, že ho milují.