Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic inteligentnějšího napsat neumíš?
  • Dobře, možná chápu, proč se s Carnny hádáš, ona je fakt děsná, ale je prostě malá, s toho vyroste (snad).
  • Jo a podle čeho poznáš že je buzík prosimmtě kalhoty dole nosí půlka světa a určitě i ty tak se do něj laskavě nenavážajej ty si přiteplená buznička ty chudáčku kterej akorát uražílidi který ani nezná a závidí jim toco dokalazl tak drž hubu
  • Prosimtě nevim co tady meleš nevim proč je selena chudák když se snim selena rozešla on jí milovalaa ona ho odkopla. Jo viděl si film never say never on si svojí karieru tvrdevybojovala dřeljako kůň aby byl tam kde je dneska
  • Ty!
  • Jo posereme:* A když jsi takový borec a dokážeš to co on, tak jakto, že ani psát neumíš?
  • Máš pravdu je to velka pic*s
  • Všichni co ho máte tak rádi poserte se třeba i pochčíte mně je to jedno Justin Bieber je howado a yelito zpívat neumí.
  • aluska33
    Až nato,že ho Selena nechala není žádnej chudák!! on ji miloval! ona ho prostě nechala! A co je jako na něm namýšlenýho?
  • Ted ho nenávidím ještě víc, selena udelala dobře že se s ním rozešla,ona je tak sympatická a on tak namyšlený! Ta sláva mu fakt stoupla do hlavy!!!! Jinak Chudák Selena..Doufám že justin se sklidní !!!!!
  • Viarofil- promiň, překlepla jsem se a napsala tam i m. Jinak, já ti tvůj názor neberu, ale přijde mi blbé se hádat s 10 belieberkama.
    Který prostě budou svého Justina neustále bránit, i když neuměj napsat nic moc smysluplného.

Carnny- Ale vždyť je to pravda, my řekni čeho tim docílíš? Myslíš, že díky tomu, že mu napíšeš, že mu jen záviděj nebo jako odpověd na to, že ten kdo poslouchá Justina je vypatlanej napíšeš: jseš no?
    Nedosáhneš, pokud ti je 11 a méňě, ok. (Ale i tak je to trapné).
    Pokud 12 a víc nebo nedejbože 15 a víc. Tak teda no, ani vlastně nevim co na to napsat. Každopádně znám hodě lidí co sem píšou/ nebo někam jinam píšou negativně o Justononovi jen, nebo hlavně proto, aby se mohly hádat s Belieberkama. A Belieberky odpovídají a diskuze pokračuje do ∞. K čemu to je?
    Jo a napišmi schválně, kolik ti je. :)
  • Alespoň už chodím do školy, narozdíl od tebe.
    P.S. Náhodou jsem na střední.
  • No to ty bys fakt měla :DDDDDDD
  • aluska33
    Belieber!: tak nějak souhlasim s tebou :)Jo a když nemáte Justina rádi tak tady nenavštěvujte jeho profil na osobnostech!!! jo a přiteplenej znáš ho osobně? ne tak mlč!
  • Je konec Jeleny! Nééé :////
  • Hlavně že ty si krasavec ty obludo! *16* ..Ještě že tě neznám jinak bych tě dokopala k smrti ty trapáku-čko! *10* *10* .. Newím čemu se směješ ty ingrorante!!..Dokázal si někdy vůbec něco takové ho jako On?? Co?!..Asi nic stohoho vid' tak radči drž tu tvou Hubu!! *10*
  • HAHAHAHAHAH vy jste tak vypatlaní.. já fakt už nemám slov.. toto je moc :'DD tady se válím smíchy kvůli vám no jako.. FAKT UŽ :'DDDD vy Beliebři máte fakt dobrý smysl pro humor,to se musí nechat :'DDD prej HEZKEJ A PREJ TALENTOVANEJ :'DD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • S tim se nedá nic jinýho než souhlasit:D:D:D
  • děláš si ze mě PÍP,že jo? :DDDDD já z tebe nemlžu.. pej 'jak se o ní stará' ... vždyť ona potratila dítě asi tak před 5ti měsíci a navíc JAK TY MŮŽEŠ VĚDET JAK SO ON O NÍ STARÁ? :D twl to je jak školka tohleto.. já fakt už z vás nemůžu :'DDDDDDDD
  • vy jste ale vtipálci,je to fakt hustý sledovat jak se snažíte prosadit Biebra k tomu lepšímu.. až na to že je to totálný buzík a vždy říká ''SWAG'' jen aby vypadal dobře!!! PŘITOM JE TO PŘITEPLENEJ mm.. sorry.. PŘITEPLENÁ BUZNIČKA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit