-
souhlasim s dany ma pravdu *5*
-
tady je přesně vidět jak uvažujou 10-13 letý beliberky chápu že ho máte rádi ale psát tu něco jako justine miluju tě nebo takovy sra*** to nechapu. taky sem belieber ale je mi 17 a už dávno chápu že mi tohle nepomůže. a promiňte jestli sem vas urazila ale je to fakt trapný. opravdu. a pro ty co tu píší něco jako že je to holka že neumí zpívat atd. tak vám musim říct ano máte svůj názor na justina ale když se vam tak nelibi tak proc se hadat s 11-ti letou belieberkou ktera stejne nepochopí že každý má svůj názor ona si prostě bude stát za svým a nepřesvědčíte ji nemaá to cenu. každý má svůj názor a má právo ho zveřejňovat takže pls lidičky nevyvracejte nikomu jeho názor každý názor má svou cenu nemusí to být jen kladné názory ale i negativní ne každýmu justin sedí tak už si to uvědomte lidičky myslete si svý a stůjte si za tim *3*
-
Že vá to baví se takhle hádat?
Carnny - Braň Justina, ale nepiš tak trapné věci jako jsi no.
Tohle dělaj 10-ti letý holky.
viagrofilm- A jak může bejt někdo tak vypatlanej a pořád něco psát o Justinovi a jeho fanynkách, že tě to baví.
Oni stejně budou Justina pořád hájit a tobě nadávat jak mu jen závidíš atd.
terela - ale je to tak, jeden pomlouvá Justina a hádá se s Belieberkou, úplně nesmyslně, protože ona stejně bude pořád tvrdit jak ten její Justin je úžasný a jak mu jen všichni co ho pomlouvají závidí.
A ta druhá (carnny) je fanynka Justina a snaží se ho bránit, ale neumí ani napsat nic pořádného. -
no jako asi tak
-
A seš si jistá že ses pořádně neflákla do palice?! Páč belieber nemůže být nikdy normální!
-
OH REALLY?!?!?!? MÁŠ ZATEMNĚNEJ MOZEK NEBO CO? Oh sorry, vždyť ty žádnej mozek nemáš, když miluješ Biebera! Chi-li totálně vypatlanýho a namachrovanýho KRET*NA!!!!!
-
pro tvou informaci jsem nespadla. Ale ty asi jo.
-
ty.
-
OH MY GOD!!!!!!!!!! HE IS SO SEXY!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* !!!!!!!!!!!!
-
No tak běž tam spadnout! a uži si to ! snad stejně by to to bylo divny kdyžby jsi miloval Justina! tak co máš!
Justin je Nej. :)* <3 -
Myslet znamená h*vno vědět!
-
No já si myslím, že oba.
-
Jemu a závidět?!?!?!?!?!!! Si upadla, ne???
-
Já nebo ty???
-
se koukni na sebe a uvidíš někoho, kdo umí jen závidět a nadávat.
-
seš vypatlanej no.
-
Jak může bejt někdo tak vypatlanej a milovat Biebra?!?!?!?!?!!! To bych radši spadnul držkou do h*vna než se ho dotknul!
-
Jsi ještě trapnější než Bieber!!!!! (a to je co říct...!)
-
Hana: O trapnosti bych pomlčela *4* *15*
-
To je na koho? *6*