-
Co se jí stalo?
-
Holčičko pořád se jen opakuješ :D Pořád dokola píšeš že jsem ubohá a máš k tomu důvod? :D Já jsem nenapsala že nemám Biebera ráda, mě osobně absolutně nevadí, jen jsem napsala svůj názor a ty tady vyvádíš, jako kdybych ho zabila :DDD Ty se uklidni :DD A laskavě už nenadávej, jsi fakt trapná :DDDDD
-
Ten pravopis je příšerný. Hrubka kam se člověk podívá. A obsah? Na stejné úrovni.
-
Justin má neuvěřitelně jedinečnej hlas no a když byl mladší tak měl takovej hlas,ale ted asi ste neslyšeli pořádně nějakou novou písničku! a proč by měl být jako nafoukanej to,že skvěle zpívá je bohatej a hezkej a má miliardu fanoušku neznamená,že je hned nafoukanej!A to co se ted stalo Selenině mamce:( a jak se Justin k ní krásně chová a i přes to co se stalo podporuje a jezdí za ní je prostě skvělej :)* <3 <3
-
Lolí: Jo nazvala ptz si nadavala na Justina *3* já jsem teda tk musela reagovat *7*
-
Hele, mozna si myslite ze Justin Bieber je holka, oukeej myslete si co chcete ale Justin neni holka! Je to moc hodny kluk ktery si sel za svim snem ktery si splnil, ma holku kterou vzdicky chtel, a zivi se zpivanim ktery miluje..! V jehom veku kazdej jinek kluk chodi na party a kali az do rana.. Justin takovej neni, je to silnej romantik a miluje deti, diky faninkam si splnil svuj sen... Justin je jinej nez ostatni kluci, je jedinecnej! To on my zmenil zivot! Vsichni rika ze je holka, ale jenom zaividite, protoze je slavnej, bohatej, hezkej a hlavne hodnej... Nezalezi ze zpival jak holka zalezi jakej je uvnitr... Ano mam rada Justina, vi nemusite ale nemusite rikat ze je holka a taky tak zpiva.. Je to od vas hnusni a diky vsem co se ho zastali <3
-
http://cms.justin-bieber56.webnode.cz/
*1* Přidej se čti si a všechno! -
To je teda duchaplná odpověď... Se koukni na videa z Teen Choice Awards a uvidíš, jakej je to floutek!
-
Jseš no;*
-
Já teda pozadu nejsem, ale ty asi jo, páč si nedokážeš přiznat, že se chová JAK buzík a že je nafrněnej jak prase!!!
-
čus lidi.
-
a ty mi nemůžeš zabránit abych ho bránila. takže nechápu o čem tu teda píšeme. a jestli ti to vadí tak je to tvoje mínus zlato;*
-
Možná před 3 lety, ale teď už ne. Jsi docela pozadu.
-
Proč JAK holka? je to přece naše malá Justýnka! *15* A souhlas, ten si nevidí na nohy, jak nosí nos nahoru!
-
HM NOA TY Mi v tom nemuzes zabranit tak co *3*
-
Tak se ty taky nediv že mi reagujeme když nás nazveš trapnými a blbými.
-
Já ho můžu zastávat jak chci. A sprostě ti nenadávám. To ty tady píšeš že ten kdo ho má rád je trapnej a blbej, takže moc nelži.
-
Justin zpívá jak holka.
A vypadá jak i**** .... teda, on je i**** nafoukanej!!!! -
:DD tak se nediv když si o mně řekla že jsem p*** tak to je jasny ze ten druhej bude na to reagovat ne?? *5*
-
Však tahle stránka je o tom aby lidi zveřejnili svý nazory na toho zpeváka nbo zpevačku..atd....... A co si jako myslíš že mají na něho všichni stejnej názor nebo co? Jenom když budeš nadávat někomu sprostě tak tím nic nezískáš... Tak třeba toho Justina Biebra má někdo rád , tady na tehle strance to muze komentovat kazdej i hateri a tam ti jeho fanousci o tom to je aby tady skoro kazdej rekl svuj nazor. Nemusis se ho porad zastavat ...někdo ho treba taky nemusí mit rád..A ty s tím nic prostě neuděláš *3* *6* *7*