-
to není lež se koukni na to video sme hnědovlasé namalované a sme v první řadě. *13* a ty nám jenom závidíš že jsme tam byly puso
-
co tady ta rew ju many píše za blbosti *7* *7* *4* *13* *11* *16* *16* *10*
-
Hepšík!Hepšík!Hepšík!A co já?Standa bacílek se omlouvá že na vás kejchá hepšík!Pardon ale Justin Biebre by mě asi ani nechtěl hepšík!kde jsem to přestal....á už vím hepšík!Nechtěl ani vidět a jéjé mám rýmu i na počítači kruci nečtěte to jinak dostanete rýmu.
-
ty sis začala! Tím že ho tady kometuješ a já ho bráním. Vím že si to nepřečte, noa? kdyby se ho Beliebeři nezastali, tak by to tu bylo přecpaný jenom hateri!
-
Taky jsem neříkala že nejsem nula, tak se sklidni chlapečku. A stou rýmou už jseš fakt trapnej.
-
Ten koment byl myšlený ironicky, no nevadí :).
Informace, co všechno si pustíš jsou (asi jenom pro mě na tomhle fóru) naprosto irelevantní ;). Když ti tu napíšu, že si jdu pustit Aerials taky ti to bude úplně jedno..pusť si co chceš :). -
rew ju many:Vážně víš mě není jak tobě,že bych se musela chovat jako dítě aby mi šlo o nejvíc hlasů!!!!!! A náhodou aby se ti teda něco nestalo tak stačí ne nejsi nula fakt jsi uplně ůžasná!!!!!!!!!
-
Mě nevadí že mě kritizuje je mi 14 a v třídě slyším horší.Měl by se stydět standa bacílek.
-
Já nejsem nula že mám celý život rýmu neznamená to že jsem nula!A možná jsem nakaženej ale ňuňátáá si zahrává co pak si myslíš že jsi nula?? Ne plátí že ten kdo to říká ten to je!Jinak vím že má každý názor na někoho jiného.Ale ti co kritizujou ostatní a neví kdo jsme,jak vypadáme,kde žijeme,jak žijeme,co jíme tak je sama horší než ostatní!!Jinak jsou to komentáře o Justinu biebru né o nás.A jestli kritizuje nás,tak se musíme bránit.Co kdyby tě někdo psychycky i fyzicky otravoval co bys dělala??nechal/a by ses??Jinak to je vše od STANDY BACÍLKA.Hepšík!Hepšík!Hepšík!A jéjé já ještě píšu kruciš.Jak se to vypíná??
-
já sem napsala že je blbej atd.. NIC O TOBĚ pak najednou to okomentuješ ty že jsem p*** a takhle začala ta hádka. A já když se kouknu na předchozí komenty tak ty útočíš skoro na každýho komu se nelibi hned na ne mluvis sproste atd.... Prostě se sklidni s tou agresivitou a pochop to že ho třeba někdo nemá rád ( anebo ho nesnáší ) každej je nakej ale ty by ses mela odnaucit mluvit sproste...
-
Však řikam že si o nem muzeme myslet a psat co chceme ale nikdo muj nazor nezmeni. A JEŠTĚ NĚCO co tim získáš když okomentuješ můj nazor? HRDOST?? :D *3* NEBO CO? stejně si to ten justin nepřečte. A Víš proč se tak hádáme protože si stím někdo začal a ten někdo je Barushka a ty. Já vím že máte právo komentovat muj nazor ale stejne ho nezmenite ..muj nazor muzu zmenit jen já a ne vy.. A Tahle stránka je o tom aby se tady komentoval ten zpěvák nebo zpěvačka , herec nebo herečka atd... a ne tady zakladat naky hadky ...JÁ SEM PROSTĚ napsala to co si myslím a je mi jedno jestli sem urazila nakyho Justina Biebra. TY a ta tvoje barushka mě nemáte co urážet nadávat že jsem p*** atd... NIC TÍM PROSTĚ nezískate když mě urazíte, když urazíte vy mě tak já vás . Jestli se chceš hádat tak si založ stranku s nazvem : hadky.cz a můžeš se hadat
-
mám dojem že ti ušla pointa. To bylo pro HATERI, kteří říkajá u Jussevi že je nula, tak jsem napsala že jste nuly sami.
P.S. a já si zase nenechám líbit když někdo nadáva Justinovi tak se ho zastanu. -
Všichni zase nejsou trapní *1* *1* *1* *1* *1* ...jsem ráda žes to pochopila *3* *4* jo dík já si ještě pustím Boyfriend,As long as love me a tk Beauty and beat *4* *4* *4* *4*
-
Jenom ksem ti chtěla ukazat jaky maš trapny komenty..hmm jde vidět žes to nepochopila....škoda netrefila ses na co bych ti to řikala ještě bys mi zaviděla že jsem starší *3* ale 10 mi fakt nni je mi vííc a nelžu klidně tomu nevěř jak chceš tvoje věc *7*
-
Nech laskavě Lolí na pokoju..ty tady totiž nemáš co dělat! *3*
-
ale s těma prasatama sis začala ty! *3*
-
No né, jak je možné, že jsi své rozsáhlé spektrum smajlíků zregulovala na 3? Congratulations! :)
Ok, ok, já jsem trapná, ty jsi trapná, všichni jsme trapní...spokojená? :) Jdi si pustit Baby od J.B., já si půjdu pustit Baby od S.T. a bude vládnout naprostá spokojenost na obou stranách :) -
nunataaa važně nevim o co ti jde . já se teda omlouvam, ale vubec nechápu proč nás nazýváš NULAMI . co o nás víš . jsi snad něco extra . napsala jsem ten urážlivej komentář jen proto ,že sis začala . přece si nenechám líbit urážku . to snad chápeš ne. chci prostě mír . *9*
-
Jo máš právo na svůj názor ale my máme právo ho komentovat, a jediný kdo tady uráží jsi ty!
-
Tak mě napadá jestli nejsi sám nemocný ty Bacílku. A co vlastně pohledáváš na dizkuzi Jusse?