Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je ten nejdokonalejsi clovek na svete.je hezkej, uzasne zviva, tanci, hraje na klavir, kitaru je bozi.
    I love you justine♡♡♡♡♡
    • Hele bieberko,když už tak kytara po k s tvrdým Y!!
    • Ziall
      hmmm, seš do něj zblblá, ale jeho skandály nevidíš, protože Justýnek je prostě božský!!! viď?
      byl by fajn, jen kdyby ze sebe nedělal pitomce
    • Od kdy??o.O *8*
      • Mrs.Wesley
        Přesně*3*
  • Thank you all so much for the wonderful wishes to mime birthday.Power it runs I'm happy for what i.Much people my age experienced even a quarter of my live.Without you would certainly not make.

I LOVE YOU
    Justin Bieber
    *3* *1*
  • já sem belieberka takže já ho *14* . Sice vypadal jako holka ale jako teď mu nemůžete nic vyčítat za těch pár let se docela dost vypracoval.Ti co o něm řikájí že je Gay atd. u mě nejsou nic jinýho než ubožáci kteří závidí ;)
    • Povězte konečně.. Co mu závidíme?!! To jsem se nikdy nedověděla, vždy jen "vy mu závidíte", ale co? Jeho negramotné fanynky (o čem jsem se přesvědčila ne jen v jednom příspěvku a nejen zde, ale i na Facebooku), jeho ženskou vizáž nebo dokonce to, že může mít více chlapců za život než já? :)
  • happykate

Justinek

mno tk to je nepopsatelne hezoounkej klučíííík *14* *14* *14* a One Time si poustim furt dokola má nej hlas *1* *14*
  • nicola14

sešity s JB

Taky bych je chtěla
    *9* *9* *9*
    http://www.imagebam.com/image/34008893641992
    prý se dají koupit na waltmart.com ale já je tam nenašla...
  • ahoj

je fakt hezkej jujj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • justin bieber

och onje uplně nejvíc krasny uplně kunda že ru ho a kdo ne že *14* *14* *14*
  • tomas.lajza

New song & web

Ahoj všichni mám nový web o Justinovi tak se pls podívejte :) Ps. Mám tam uplně nový song Justina který dnes unikl na net z alba My World :) Ten song je božííííí
    http://justinbieber -fansite.blog.cz/
    • alficka

Re: New song & web

je skvělá :D *14*
  • jasně xP

jasně že budu hlasovatt pro justina ... a k čemu to vlastněě je když vyhrajee?
    • alficka

Re: jasně xP

sama nevím *1* jde spíš o jeho čest *15*
  • nicola14

koukněte se!!!

Tak tomuhle sem se prostě musela smát i když nesnášim lidi, který si z JB dělaj srandu...
    *1* *1* *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=FgwB8I2zrdE
    • lamicka

Re: koukněte se!!!

*1* *1* *1* jj ty zuby nemaj chybu
      • kajuska4

Re: Re: koukněte se!!!

lollllll *15* *15*
    • domca006

Re: koukněte se!!!

xDD tak to je hustý..jak si na konci vyndá ty zuby..:D:D:D:D já mam taky jbho rada ale tomuhle sem se opravdu zasmála..xDD
      • nicola14

Re: Re: koukněte se!!!

jj ty zuby sou nejlepšííí
        a tohle je ještě lepší:
        http://www.youtube.com/wa tch?v=j9tgCn7Gtso
        *1* *1*
        • domca006

Re: Re: Re: koukněte se!!!

jj..to je taky skvělý..!!! xDD upe nejvetší výtlemy u toho..:D:D:D
  • lucy-bieber

CSI

hele Justin bude hrát v "námořní vyšetřovací službě"protože CSI neni krimanálka Las Vegas ale námořní vyšetřovací služba
    • miskad

Re: CSI

Já nevim jak ostatní,ale já to vim :) Už se nemůžu dočkat :-**
      • domca006

Re: Re: CSI

co to meleš..CSI je kriminálka NCIS je námořní vyšetřovací služba..tak klidni jo..?? a hraje v CSI Las Vegas..takže zase dobrý..jo..?!!
        • Re: Re: Re: CSI

Přesně ták,bude hrát v kriminálce Las vegas. *3*
          • lucy-bieber

Re: Re: Re: Re: CSI

v Bravíčku psaly že v CSI(námořní vyšetřovací služba)a neotvirej si tu na me hubu
            • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: CSI

ále v brabíčku píšou všechno z druhý ruky a ani si neověří jestli to je pravda. Justin hraje v kriminálce las vegas. Je to poznat jak z toho úryvku, tak i z ukázek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit