-
super justin bieber
Justin je nej !!za 1.je peknej za 2.je super a umí pekne zpívat a za 3.je supr bomba bezva a hlavne cool a in xD *14* *14* *14* -
-
Re: super justin bieber
čusííííííík holky mate novy bravo časak? tak jak je tam članek o Justinovi a jak ho naky zmrdi šikanujou? sou to kryplove!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo se mnou souhlasi at ma pisne na meila ok? -
Re: super justin bieber
tobě jeeee... 12?
-
-
...
Pane jo,tak vy se tu hádáte o flašce?Nemálo ubohý *3* Tak po něm někdo hodil flaškou..No a co?Nezaslouží si to?Jo zaslouží..Vim že je tu zvás hodně holek co ho "milujete jenom na pózu,ale jako uvědomte si,že je to prostě spratek co musí bejt slavnej!!Myslíte že až mu bude 18 bude o něco líp zpívat než ted?Těžko a hůř xP Proberte se a poslouchejte normální lidi né takový sračku..Chcete fakt dopadnou jako ty ubohý trapný fanynky co křičí:ÁÁÁÁ Justin Bieber!!JUstin I love you?To by snad bylo maličko trapný ne *3* *4* -
-
Re: ...
souhlasím s tebou...máš uplnou pravdu...fannynky biebera sou trapný... a BObr je ještě víc trapnější...
§§ *10* *1* *15* -
Re: ...
hele proč to sem píšeš neni to ztráta času když stejně víš že my ho poslouchat a milovat nepřestanem přemýšlej o tom já si myslim že tu tím že sem píšeš jak je hrozne a aby sme ho přestaly milovat tak že tím jen ztrácíš čas nás stejně neovlivníš takže to co sem píšeš to je nám jedno xP -
-
Re: Re: ...
a proč bych sem psát nemohla?hm?já prostě chci a budu projevovat svůj názor! xPP
-
-
-
vše nejlepší k tvým krásným 18 narozkám :-) *14* *14* *14*
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516768945061130&set=pb.120607428010619.-2207520000.1373999610.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F1069845_516768945061130_220399625_n.jpg&size=399%2C325
Asi tak no -
a ještě něco je to sukničkář *11* *11* *11* *11*
-
-
Justin bieber je taaak sladký roztomilý mam ho moccc řada.....vzdicky bude patřit do mého zivota Jajj in jee tak uzasnej zbožnujuu ho muj Medvidek miluju tebe ilove
-
-
TVŮJ medvídek?! Ani tě nezná. Myslíš, že muži jsou rádi nazýváni roztomilými? Řekla bych, že ne. Ale hlavně, že ho máš moc řada. Každopádně directionerka má pravdu, je to sukničkář, to nemůžeš popřít.
-
-
-
vcnc
TAK TO MĚ POSER!!!!! *1*
okopírovala jsem sem jednu z diskuzí:
sweet.anne
Justin - 17.11.2009 17:31 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 4.00
The sweetest boy ever ♥ Je fakt úžasnej. Právě poslouchám písničku Love Me a nemůžu se jí nabažit. A možná si zítra půjdu koupit to jeho album.
Odpovědět na příspěvek
kikiss11
Re: Justin - 18.11.2009 12:19 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 3.33
joojooo moe řeč
Odpovědět na příspěvek
sweet.anne
Re: Re: Justin - 18.11.2009 16:13 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 4.00
Odpovědět na příspěvek
alficka
Re: Re: Re: Justin - 18.11.2009 19:02 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.75
ááách svatá prrrravda -
-
Re: vcnc
A co máš za problém?! -
-
Re: Re: vcnc
asi,že to tak špatně známkovali *1*
-
-
-
!
Už skoro doženeme Lotyšsko! Hlasujte! http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01 -
-
Re: !
jj ale nemame sanci na to polsko :-) to je desne napred *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: !
to jo a i na www.mojidol.pl je Justin 1.
-
-
Re: !
Polsko vede -
-
Re: Re: !
JJ na to Polsko nemáme!!!!!!! *8*
-
-
-
JB-icq
ahoj lidi,to justinovo icq 560474134,to je jenom FAKE psala sem si pred chvily snim jak je atd.a pak sme a jak sem se ho zeptala tak mi rekl ze semm idiot a ja se zeptala proc a pak me poslal do prdele a nakou picovinu napsala ja napsala:?? a pak mi napsal česky nech me bej pipooo takze je to nakejčech a jenom se za nej vidava tak si davejte bacha diky *13* *3* -
-
Re: JB-icq
ale justin ma uplne jiny icq! *7* -
-
Re: Re: JB-icq
no tak proto tady pisu ze tam to icq je FAKE *1* tak asi bude mit jiny icq :D -
Re: Re: JB-icq
no tak proto tady pisu ze tam to icq je FAKE *1*
-
-
-
Miley už zase vede...:-(
Lidi, nerada to říkám, ale na www.o2arena.cz už zase o hodně vede Miley.:-( -
-
Re: Miley už zase vede...:-(
ACH JO musíme s tím něco udělat *9* *14* -
-
Re: Re: Miley už zase vede...:-(
mno jo no...někdo je prostě lepšíí.... Losers :D :D :D *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(
no stim nic neudelate.. Miley je vic popularnejsi a chci aby to vyhrala protoze kdyby to byl bieber tak na nej nikdo nepride protoze co lidi znam tak ho moc nemusej,.. ma hezky pisnicky ale opravdu zpiva trosku jako holcicka.. v tom souhlasim ale buzna neni.. ale jestli tu chcete biebra tak si pockejte protoze ted by to bylo na nic.. on ted ma stejnak blbej zivot a zachvili bude akorat na drogach.. s tim nic neudelate sou to rozmazleny STARS ktery si tu slavu nezaslouzi... Miley si ji aspon vydrela sice pomoci svyho taty ale musela taky neco proto udelat.. Bieber jen se proslavil diky internetu a nic proto neudelal a vy se z nej muzete po****.... to je na tom to nejhorsi kdyz si to uvedomite.. no nic .. mozna ten kdo si to precte tak bude rikat ta holka co si o sobe mysli ale ja to myslim vazne a nechci tady nikomu nic rikat jen sem vam chtela otevrit oci :).. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(
Ježiši sklapni...a ty nwš že Mileyna brala drogy dit to psala na twitteru a měla zdechnout na tu její nemoc!!!Já zase znám lidi co JUstinka žerou a Mileynu tu svinu nenávidijou!Ale Justin tu budeeeeeeeee s tím souhlasím! a táhni tu fotku od Mileyny nechci ani vidět fůj *9* a Mileyna je fagan má hlas jak kdyby tam měla howno nebo veverku v zubech...twe ale ty nám Justina nezhnusíš krávo a Mileynu nikdy v životě nebudu mít ráda tu svinu skur°°°°°nikdy! *13* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(
haha to je vtipny Miley brala dtogy??? takto jo .. nejdriv si o ni neco zjisti !!! a nenadavej tu!! nebo te nahlasim ! -
vy to pochopíte až budete doopravdy vyspělý...až potom pochopíte že ste byli za trapky..... já ti řeknu jednu věc..pokud nemáš pádnej důkaz že je to na FB opravdu justin....tak radši zalez do p****! a už se neozývej...mno jo...vy to pochopíte až budete mít tak přes 20 let...jak ste byli trapnýý.. *3* -
ale na FB to není on ty vypatlaná pí*** ! pochopíš to už konečně ty kr*** vymatlaná !! na twitteru poznáš pravej učet tak že je tam značka ověřený profil ( anglicky ).... blbko jedna vypatlaná...na FB je to akorát tak howno..nebo Fanynka který si hraje na Bobra...hej a pak de vidět kdo je ta malej a blbej...akorát tak vy...protože máte vypatlanej mozek od Bobra a nepřemýšlíte vlastní hlavou a mozkem...sorry vy žádnej mozek nemáte...jinak byste mluvili jinak pí*** ! *1* *8* -
Haha tak to já tobě nevěřím zase *8* debile jeden vypatlanej my a na Mileynu radši půjdu za bezdomovcema než na její dizkusi fůj co bych tam asi tak dělala *10* tak to určitě nebyl on tak dobře já se ho zeptám na FB jestli to ví! -
a navíc...sám mám učet na twitteru a mám tam přidaný celebrity včetně justina bobra...a napsal jsem mu takový kecy jakože má v ČR plno fanynek ( samozřejmě anglicky ) a von na to ... Co to je Czech republic? ( What is the Czech republic? )... a to je aspon jeho pravej učet...blbky...takže ste v pytli..protože justin ani neví že má nějaký fanynky v ČR...když ani neví kde to je.. *1* *1* *1* *1* -
mno jasně hej...určitě se píšeš s justinem na FB...promin ale jediný kdo ste tady děcka ste vy...protože normální zralej člověk by tomu tak snadno nevěřil.... jo a ještě jedna věc.... ANO taky nám lozíte na našu Miley stránku a nadáváte nám...takže proč bysme nemohli mi že ? *1* Justin Bieber je píííp píííp píííp ******* ********** !!! *1* *15* hej až tu bude v o2aréně tak na něj pošlu atomovku ty voe...nebo nějaký mafiány.. *1* *5* -
Přesně Kájush máš pravdu já ani nevím proč sem lozijou když jím Justin vadí...nechte nás a jeho napokoji!! *9* *8* Njn jde vidět že jste ještě děcka a my snad vám lozíme nadávat na Mileynu! *10* -
S ním* tak drž tu svou chlupatou držku a táhni jí vylízat a vy jí snad znáte!! *8* -
Sklapniiiiiiiiiii kokote zasraný a táhni vylízat Mileyně kundu kokote *8* náhodou Justin mně zná píšu si s ní na FB -
ty si moc nějaká chytrá ty k**** jedna !! prej miley brala drogy mno... xDDD takovou pičovinu jsem ještě neslyšel...spíš justin má hlas jako pětiletá holčička...to už i já zpívám líp než on... BOže Bože...je to prostě neuvěřitelnej debil...a vůbec o vás neví..že jsou tady v ČR nějaké jeho blbý fanynky...ten se na vás akorát tak vysere a to z vysoka, hodně vysoka *1* *15* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Happy Birthday Justin *1* <3 <3