Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A muzu se Te zeptat kolik ti je, ze pises jako kdyby jsi byl reditel planety a vedel uplne vsechno?? :))
    • Zeptat se můžeš, ale já ti to nechci říkat. Budiž ti nápovědou, že studuju gympl.
  • mamikalka

nej

on je uuupa božííí *14* *14* *14* *14* *14* uuupa krásnej *14* *14* *14* *14* mmmmmm mnam *14* *1*
  • COPYCAT

Docela podobny, ne ?xD *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=kf facxfA7G4
    x
    http://www.youtube.co m/watch?v=dPjfMSn4f6c
  • tohle je fakt hnusné

http://www.riz.cz/iitng
    • twl to je FAKE! ta hlava je přidělaná.
      • já vim, ale píšu, že je hnusné, že tohle někdo udělá
        já vim, že je to fotomontáž
        • neni, justin je hnusný
    • Nesouhlasim!!! *15*
  • aluska33
    No jo když je někdo blbej....Tak se sním nic nedá dělat.....Možná jsi i slepej!!!Když nevidíš,že je to Fotomontáž!!!!!Chápeš!!?!?!Je to udělaný!!!!Je to smutný,když o někom toto píšete a není to pravda!!!Je to bezvadnej kluk,který toho musel v životě prožít hodně......Miluje ho spustu holek......A je taky mrzí,když je někdo tak sobeckej a nedá si říct...!!Škoda,že nejste slavní!!!Abyste si zkusili,jaký to je.....Normální kluk,který chodil už s několika holkama....!!!A proč jako hledáš jeho obrázky?!?Když ho nemáš rád!!!Možná jsi teda gay!!!Tak se oněj nestarej s.kra!!!!
  • Kakabusi klídeeek jooo?
  • Boře horšiho zpěvaka sem neviděla souhlasim s tebou ziall horik.
  • Veliký český básník a přítel Wolkerův...
  • Baruj
    Maruško ty taky prosimtě nemáš rozum ty si sama taky někdy začínáš! tak zase nepřeháněj ty ;) Maruško nemám nic proti tobě moc tě neznám ale si někdy až moc malá holka měla bys se zamyslet nad svým chováním seš asi moc posedlá tím Justinem je to jenom člověk jako my:) Nehádej se jenom kvůli němu nemá to šanci! Tuhle diskuzi nikdy nevyřešíme bude to pokračovat dokud Justin neumře nikdy tuto diskuzi nikdo nevyřeší:)
    • LoveJustin
      Souhlasím už se nechci hádat *3* *7*
  • Justin je ten nejlepší zpěvák na týto planetě!!!!! Mám v pokoji 4 plakáty Justina a kámoška mi jen závidí! Mám 2 na dveřích, každý z jedné strany a 2 na zdi! Moji rodiče a ségra Justina nesnáší a říkají, že v tom pokoji je přebieberováno! A ta moje kámoška Justina miluje stejně jako já a nemá žádný jeho plakát! Nekupuje si totiž časopis BRAVO!
    I LOVE JUSTIN! Miluju Justina! NA VŽDY!!!!!
    • Užij si to. Tvým rodičům a sestře přeji hodně trpělivosti, uklidnit je asi může jen to, že za 10 let bude po mánii.
      • Co jsi tím teď myslela?!
        • Že toto je typ lásky, který dříve či později vyprchá. Zvýšená hladina hormonů klesne a zamilovanost bude tatam. S 10 lety jsem to asi přehnala, bude to míň. Může ti to potvrdit i teta Wiki.
          • Fakt?
            • Nevím, jestli tohle nebyla ironie. Každopádně, ano, fakt.
    • renato sorry melas pravdu justin je cool milujiho jeto nejlepší spěvak
    • Víš že ti nikdo nevěří , že jo ?
      • almen
        jo je to strašnej spěvak, a víš že ho málem zavřeli do vězení protože měl drogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ja to vim alene a le měto nezajima ikdiž se mi to dotklo ta loveeeeeejustin *16* *16* *13* *9* *3*
        • Ty být taky dobrá češtin :DDDDDD a nemel kraviny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nejdřív si zjisti informace a pak mel kraviny zlato :*
      • Ani tobě ne...
        • Co by jí měl kdo nevěřit? Tvrzení, že ti nevěří?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit