-
co to je????
OMG co to je???????? Holka nebo kluk?? Hmmmmm........no.......asi.....kluk ... -
justinek
Justin je uplne super je krasnej a ma boz hlas nato ze mu je 15 *4* -
tak mam tady predelavku od divokyho zapadu - mlat skinheada do hlavy.
ale je to mlat toho justina bobra do hlavy -
-
Jdu si takhle ulicí koukam co se děje
vůbec nic mě netrápí v těle pivo mě hřeje
walkman hraje hudba proniká do mý hlavy
pohodovej rytmus sleduju tady ty davy
lidíííí co wokolo me chodííí
nic nevidíííí co si myslim nepochopííííí
takže s chutí budu v klidu žádný depky
to sem si myslel než sem potkal nagelovaný lebky -
-
aaaa koukam ze ten suliin cenzor nebo admin tak uz to smazal
-
-
-
Vse nej
Ahojky Justinku tak je ti konecne 16 uz se na tebe moc tesime az nas navstivis tady u nas v Cesky Republice moc ti preju hodne,lasky,uspechu,zdravi,a tak dal proste vse co potrebujes MILUJU TE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOc uzij si je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*14* *14* *14* vikašli se na selenu tady maš mne aahh miluju te ja sem tvoje pindour jo ty muj dick viš co to znamenalo že jsem tvoje pinda a ty že simuj pindourek
-
Jasně,že nevíš!!Nemáš nic společnýho s Beliebers!!Asi se ani nedíváš na zprávy!Nevíš oněm vlastně nic!!A furt sem budeš lézt!!A všechny Beliebers akorát tak srá..!!!
-
-
Tak promiň, na VIPky na Primě se fakt nedívám. A to jsem ku*va rád, že nemám s tou vaší pošahanou skupinou pubertálních dětí nic společného. A zase používáš ten samý argument, zkus napsat něco, co se dá nazvat argumentem.
-
-
Je ten nejlepsi, nejhezčí, nejtalentovanej
S lasko belieberka♥♥♥ -
Víte co nechapu proc tady komentujete a pletete se do dalsich komentaru . kazdej ma na justina svuj nazor nekomu se nelibi treba jako mě a někomu se libí. Proč vlatsne komentujete ty komentare ktery se vam nelibi? stejne ten nazor toho co ho nemá rad nezmenite tak tady nemusite psat a urazet jinaci lidi kteri maji jinaci nazor nez vy. Jenom když někdo napiše : FUUUJ JUSTIN JE HNUSNEJ tak hned to nemusite komentovat, vy taky urcite nemate radi nakyho zpevaka nbo zpevacku ..tak to je to sami z justinem .Tady muze napsat kazdej svuj nazor a ne se s nekym jak naky mali decka . NĚKDO HO DO SLOVA MILUJE A NĚKDO NE ...a nemusite se tady urazet do tlustych prasat atd... NIKDO NENÍ DOKONALEJ ANI JUSTIN NE
-
-
ale s těma prasatama sis začala ty! *3*
-
-
:DD tak se nediv když si o mně řekla že jsem p*** tak to je jasny ze ten druhej bude na to reagovat ne?? *5*
-
-
Lolí: Jo nazvala ptz si nadavala na Justina *3* já jsem teda tk musela reagovat *7*
-
-
NO?...tak se to laskavě odnauč A NE S E R SE DO MYHO NAZORU
-
-
A ty do mojeho *3*
-
-
-
Tak se ty taky nediv že mi reagujeme když nás nazveš trapnými a blbými.
-
-
HM NOA TY Mi v tom nemuzes zabranit tak co *3*
-
-
a ty mi nemůžeš zabránit abych ho bránila. takže nechápu o čem tu teda píšeme. a jestli ti to vadí tak je to tvoje mínus zlato;*
-
-
-
-
-
Jo máš právo na svůj názor ale my máme právo ho komentovat, a jediný kdo tady uráží jsi ty!
-
-
Však řikam že si o nem muzeme myslet a psat co chceme ale nikdo muj nazor nezmeni. A JEŠTĚ NĚCO co tim získáš když okomentuješ můj nazor? HRDOST?? :D *3* NEBO CO? stejně si to ten justin nepřečte. A Víš proč se tak hádáme protože si stím někdo začal a ten někdo je Barushka a ty. Já vím že máte právo komentovat muj nazor ale stejne ho nezmenite ..muj nazor muzu zmenit jen já a ne vy.. A Tahle stránka je o tom aby se tady komentoval ten zpěvák nebo zpěvačka , herec nebo herečka atd... a ne tady zakladat naky hadky ...JÁ SEM PROSTĚ napsala to co si myslím a je mi jedno jestli sem urazila nakyho Justina Biebra. TY a ta tvoje barushka mě nemáte co urážet nadávat že jsem p*** atd... NIC TÍM PROSTĚ nezískate když mě urazíte, když urazíte vy mě tak já vás . Jestli se chceš hádat tak si založ stranku s nazvem : hadky.cz a můžeš se hadat
-
-
ty sis začala! Tím že ho tady kometuješ a já ho bráním. Vím že si to nepřečte, noa? kdyby se ho Beliebeři nezastali, tak by to tu bylo přecpaný jenom hateri!
-
-
Však tahle stránka je o tom aby lidi zveřejnili svý nazory na toho zpeváka nbo zpevačku..atd....... A co si jako myslíš že mají na něho všichni stejnej názor nebo co? Jenom když budeš nadávat někomu sprostě tak tím nic nezískáš... Tak třeba toho Justina Biebra má někdo rád , tady na tehle strance to muze komentovat kazdej i hateri a tam ti jeho fanousci o tom to je aby tady skoro kazdej rekl svuj nazor. Nemusis se ho porad zastavat ...někdo ho treba taky nemusí mit rád..A ty s tím nic prostě neuděláš *3* *6* *7*
-
-
Já ho můžu zastávat jak chci. A sprostě ti nenadávám. To ty tady píšeš že ten kdo ho má rád je trapnej a blbej, takže moc nelži.
-
-
-
-
-
A ne že tady budete psat že tam mam chyby. kazdej se muze splist
-
-
obama
Víte o tom že Justin bude zpívat Obamovi?? *14* teda prej je hrozně nervozní a taky kdo by nebyl..ale ted někdy mu zazpívá *3* -
-
Re: obama
Jééé tak to musíme držet palečky aby se to povedlo..Jako kdo by nebyl nervózní zpívat sám prezidentovi...Ale on to zmákne zlatíí... -
-
Re: Re: obama
http://www.youtube.com/watch?v=eklm yx8Dy6I
Tady je jak zpíval tak se jukněte...jako vždy zpíval prostě božsky *15* *14*
-
-
Re: obama
Jo ja to četla na facebooku!!!! Určitě mu zaspívá krááásně!!! *14* *14*
-
-
Happy Birthday
No to čumim...Mě furt Justin přišel jako takový malí pískle, sem si říkala že vypadá spíš tak na 14 a Lup ona je mu najednou 16 :D Tak všecko nejkýýý :)